Keturi iš tabokinės

Mes visi skirtingai pasirenkame tiek pagrindinius rūbus, tiek aksesuarus prie jų. Kas turi visko daug ir įvairių ir kaifuoja nuo derinių begalybės, kas išvis ignoruoja spalvas ir apsiriboja juodai balta estetika su tarpinėmis pilkomis tarp jų, kas pasirenka sau tinkančią ir patinkančią gamą ir jos ribose formuoja savo spintą, Pastarojoje lengvai viskas tinka prie visko ir derinių galimybė ne ką mažesnė kaip ir įvairiaspalvio garderobo savininko.

Būtent šis – ribota mėgstamų spalvų paletė – valdo Jurgitos spintą ir to reikalo patogumas ypač išryškėja pereinamais sezonais, kai orai mainosi lyg važinėtų amerikietiškais kalneliais ir prie tos pačios kepurės tai bepirščių pirštinių, tai rimtų storų prireikia. Būtent šis platus diapozonas lėmė, kad Jurgitos šiltų daiktų komplektą sudaro ne tradicinės trys (pirštinės, kepurė ir skara), o net keturios dalys – prie tos pačios kepurės ir skaros pirštinės net dviejų rūšių!

Visos komplekto dalys megztos iš truputį skirtingų siūlų derinių, bet visas jungia bendras koloritas bei pasikartojančios dedamosios.

Iš tapybiškojo Wunderklecks megztos skaros spalvos pasikartoja šiltųjų žieminių pirštinių puošniame viršutiniame sluoksnyje ir kepurėje, suporuotas ripse kas eilutę su žaliu vienspalviu (ir kaip gražiai apžaista menama siūlė!), kuris užvaldęs ir trikampiuką skaros.

Abejos poros pirštinių turi pilką pagrindą, storos – iš šiltos islandiškos vilnos, bepirštės – iš praktiško ir nestoro kojininio siūlo. Abu pilki aprūpinti žaliais akcentais – storosios žieminės turi papildomą numaunamą sluoksnį nuo skaros paletės su subtilia priderinta perlamutrine sagute, plonosios – dėmesio!!! – pridėtą plonytį siūlelį, vieną keturgijo kojininio siūlo dalelę, išlukštentą iš tvirtai susukto pluošto. Reikalas vertas Pelenės, bet menininkai neieško lengvų kelių – ko dėl idėjos nepadarysi! Viena spalvota gija neprideda papildomo storio ir nesukuria ryškaus melanžo, tik švelnią užuominą į žalius komplekto draugus 🙂 .

Gamta, kaip matote iš nuotraukų, taip pat prisiderinusi prie komplekto 😉 .

Jurgitos Žilinskaitės megztas komplektas ir dalis nuotraukų. Skaros modelis – „Arabian Nights„, kumštinių pištinių – „Outside Childhood„. Skara ir kepurė megzti iš Schoppel-wolle Wunderckleks 2177 (Žiogas) kartu su Alb lino 6165, kumštinės pirštinės – iš Wunderckleks 2177 (Žiogas) ir Lettlopi 0054, bepirštės pirštinaitės – iš Drops Fabel 114 ir 542 (viena jo gija). Sagos – Union Knopf.

1 komentaras apie “Keturi iš tabokinės”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00