Nerti pledukai

Du nerti pledukai, pasirodę horizonte, turi tiek daug bendrų bruožų, kad jau imu įžvelgti tendenciją – spalvoti spurgeliai (iš kurių gali pats sudėlioti norimą raštą) neutraliame fone.

Spalvotos uogytės pilkame fone vienu šūviu nusitaiko į du zuikius. Ir minimalistinis šiuolaikiškas interjeras nekenčia nuo akį rėžiančių flomasterinių spalvų, ir į stilingą vaiko garderobą toks aksesuaras įsipaišo, kaip čia buvęs – ačiū pilkam pagrindui! Tuo tarpu linksmi pataškavimai linkteli drąsiems grafiškiems raštams bei išsklaido pilkos spalvos monotoniją. Tiek fonas, tiek raštas vienas kitą dar labiau paryškina ir atskleidžia.

Linksmas uogytes šachmatine tvarka išdėliojo Roma savo trečiajam sūneliui pasitikti, o iš po pleduko kyšantis megztukas – Joanos užsispyrimo ir principų demonstracija. Nesvarbu, kelintas anūkas pakeliui ir koks kalnas brolių ar pusseserių su pusbroliu sukauptas – bent pirmus drabužėlius kiekvienas turi turėti tik jam specialiai numegztus :).

Pledukas nunertas iš minkštučio merino ir tikrai bus mielas liesti tiek mamai, tiek vaikučiui. O spurgiukus bus tuoj taip smagu pačiupinėti ar į burnytę įsikišti ;).

Sandrinos nertas pledukas įsitaisė kito vaiko kambaryje – jaunos panelytės. Tie patys spurgeliai jai sudėlioti į simetrišką baltai žydinčią pievą su spalvotas intarpėliais. Kito gamintojo šviesiai pilkas merinas idealiai pritaikytas prie naujos lovos, o smagūs rašteliai papuoš kambarį ir džiugins jauną šeimininkę 🙂 .

Pirmasis pledukas sūneliui nertas ir fotografuotas Romos Bartkevičės, siūlai – Schoppel-wolle 9250M, spalvoti spurgeliai išnerti iš Drops Baby Merino 45, 01, 41, 13. Megztukas megztas Joanos Bartkevičienės Drops BabyAlpaca Silk ir Edition 3.0 2296 (Angliškas sodas). Modelis – „Baby Surprise Jacket„. Antrasis nertas SandrinosRosarios4 Merino Land 28 ir Jardim 41, 43, 7 ir 47.

2 komentarai apie “Nerti pledukai”

  1. Nuostata,kad kiekvienam laukiamam Mažyliui nuosavas megztukas tik iš didelės meilės ….o myliu visus vienodai…. Tarp kitko,tai ir būdas pasakyti,kad labai laukiu Tavęs ateinant, Mažyli!!

    Atsakyti

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00