Pūkuotas bičiulis

Naujas Rūtos megztukas eilinį kartą demonstruoja, koks moheris yra puikus plonos vilnelės kompanjonas. Tiesą sakant, sunkiai turbūt rasit siūlą, su kuriuo moheris nesutartų, bet šiandien tai yra plona gelsva vilnelė, pakankamai plona megzti viena, todėl nesibaido kompanijos, ypač tokios mielos 😉 . Kartą ši vilnelė jau susibėgo su geltonu vilnos ir medvilnės deriniu ir sušvito saulyte, o kreminės spalvos moherio draugijoje įgavo šilumos ir ochrinį atspalvį.

Atspalvis tas – subtilus ir sudėtingas melanžas, labai gražiai susišaukiantis su lengvo vintažo žavesio turinčiu kiauraraščiu ir tagvos sagutėmis su drugeliais. Raštui į kompaniją ir nuleisti pečiai, moteriškas prigludęs siluetas su miniatiūrine apykaklyte, kuri taip ir prašosi skarelės 😉 .

Skarelę iš tokio paties siūlų derinio kaip megztukas Rūta jau nusimezgė ir pasirodė neseniai vykusiame mažų skarelių parade (Rūtos išsiskyrė iš jų savo ilgiu), bet prie šito megztuko tinka ir viena (greičiausiai ir ne viena 😉 ) iš gausios margųjų Edition 3.0 kolekcijos.

Skarytėms betgi šiandien – antraeiliai vaidmenys, daugiau nuotraukų apie tai, kaip gražiai viskas Rūtos megztuke pradėta, sujungta ir pabaigta – I-cord juostelės ripsiniuose galuose, besiūlė pečių juosta, su konstrukcija suderintas raštas, nepastebimas perėjimas nuo apykaklės prie kūno. Nuleisti pečiai ir gale surauktos rankovės – duoklė aktualioms mados tendencijoms.

Rūtos Juzėnienės megztas megztukas iš gelsvos vilnelės kartu su Isager Silk Mohair 62, sagutės – Union Knopf; pačios kurtas modelis. Skarelė megzta iš Schoppel-wolle Edition 3.0 2333 (Ipanema Beach), modelis – „Sophie Scarf„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00