Primiršta (?) Inspira

Šis kaklašildis vienu metu uraganu prasiautė pro visą eilę mezgimo krepšių ir podėliukų, iškrapštydamas į dienos šviesą pačius netikėčiausius derinius ir nuostabiausius atradimus. Praūžė ir kuriam laikui dingo. Kad vėl pasirodytų tokiu solidžiu (net trys siūliukai į vieną sudėti!), labai šiltu, labai subtiliu ir akis glostančios žalumos pavidalu.

Mojantis mūsų šių metų kalėdinių mainų temai, artėjančiai žiemai, jaukios šilumos poreikiui ir kūrybinei ugniai maitinti. Pastarasis punktas ypač svarbus – gražių ir patogių šiltukų modelių yra apstu, bet tokio įtraukiančio (ir tave, ir visas tavo siūlų atsargas), tokio netikėtus efektus žadančio, tokio draugiško patiems įvairiausiems spalvų ir siūlų deriniams dar reikia labai paieškoti. Galima ir nebeieškoti – kas dar nemezgėte (o jei ir mezgėte seniau) Inspira kaklašildžio ir ieškote įtraukiančio ir praktiško projekto (dovanų taip pat), Vilma rodo kryptį :).

Pasirinkusi savo kaklašildžiui vieningą spalvinę gamą, ji išnaudojo visus žalios spalvos niuansus, o sukurti melanžai dar papildomo subtilumo ir įvairovės pridėjo. Ir šilumos. Net ant šilto jau ir taip megztuko. Ir taip, jei jis jus traukia ne mažiau, nei aprašomas aksesuaras, solidarizuojuosi. Kas buria spalvom ir raštais, tai per visą spintą :).

Vilmos Bukaitės megztas šiltukas iš Drops Lace 7238, Drops Alpaca 7238, 7233, Isager Tweed (Lime), Drops Fabel 650, 542, Schoppel-wolle Wundeckleks 2177 (Žiogas) ir dar būrelio panašaus kolorito NSO. Modelis – „Inspira Cowl„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00