Tegyvuoja kojinės

Per karantiną buvo daug mezgama, o kojinių mezgama ypač daug. Kai kas pasakojo, jog apmezgė visus keliems metams į priekį, kai kam jau ir nusibodo tos kojinės, rimtesni projektai traukė, bet siūlus jiems išsirinkti nuotoliniu būdu nebuvo patogu. Didžiai daliai tai buvo smagus mezginys eksperimentams, greitam rezultatui, pačiam proceso džiaugsmui, ramiam pasitraukimui nuo kasdienės įtampos. Na, maždaug tokia nuotaika, kaip Jurgitos nuotraukoje su šokoladiniu pyragu ir kava :). O po tokio gero sekmadienio čiukšt ir abi mergaitės apautos!

Meda atsinaujino mano mylimiausio stiliaus kojinaitėmis iš galiukų, o mažajai darbininkei Norai teko iš sesės paveldėta vasara kvepianti arbūzine pora.

Vilmos vyras susigundė sūnaus kaukolėmis ir užsiprašė sau tokių pačių. Vilma ta proga išbandė naująją Opal Ocean seriją, nors pirminis sumanymas buvo ugninės kaukolės, laimėjo santūrumas, kaip pasirodė iš nuotraukų, labai jau tikęs ir prie kitų aksesuarų. Komplekto tęsinys pakeliui ;).

Išbandė Vilmą naująją seriją išsamiau ;). iš kitos spalvos tampriu stulpeliu numezgusi dar vieną porą, vardu „Snieginis okeanas” :).

Loretai tam kartui nusibodo marginti siūlai ir išsirinkusi gražius vienspalvius atspalvius ji netrukdoma galėjo pažaisti kiauraraščiais ir tekstūriniais raštais. Šalis, į kurią ir aš karts nuo karto reguliariai sugrįžtu ;).

Šios dvi poros rastos dar Kalėdų senelio maišo dugne – menai ir šiluma vienai laimingai porai dovanų :).

Per karantiną kojines mezgė Eglė, Sigita išbandė naują kulną (tam ir karantinas, kad ką naujo išbandytum!) ir dar dvi poros nušoko nuo Editos virbalų – viena švelni kaip pirmi pavasariniai žiedai, o antroji – mano nerūdijanti meilė – iš galiukų, autorės pavadinta „Metų laikais”.

Katė maiše paprastai niekam gerų asociacijų nekelia, bent jau iki šiol nekėlė, nes niekada nežinai, kokį ten šampaną (ir ar tikrai jį ;)) gersi…;) Bet Karolina surizikavo ir nusprendė sau Kalėdoms pasidovanoti net keturias kates – paprašė manęs išrinkti du bet kokius Zauberball Crazy kamuoliukus ir dar du prie jų vienspalvius, mokėjo nusisukus :)). Ir pirmosios nuostabios poros jau čia, laukia nemenkas tęsinys! Šampaną geriu šį kartą kartu, nes gavau puikią idėją prie gražių vaizdų ;).

Gitana kojines mezgė visada ir per karantiną pabaigė naują porą SKA iššūkiams:

Ir pabaigai (nors kažkaip stipriai įtariu, kad ką čia surinkau, yra tik ledkalnio viršūnė) žavingos Židronės akvarelės, kurių pirma pora buvo mezgama šeimos vyrams, bet išbrokyta kaip nevyriškų spalvų, tai teks laimingai moteriškai pusei :).

Pirmosios dvi vaikiškos poros megztos Jurgitos Mieželytės iš kojininių siūlų galiukų Medai ir arbūzinės Opal Sweet&Spicy 8610 (Arbūzas). Kitos dvi poros megztos Vilmos Butkutės. Kojinės su kaukolėmis megztos iš Opal solid 2619 kartu su Opal Ocean 9977, modelis – „Pair-a-normal Socks” antra pora megzta iš Opal Ocean 9972. Raštuotos vienspalvės kojinaitės Loretos megztos iš WYS Signature 4-ply 351 (Kardamonas) ir 281 (Eustoma). Dvi dailios poros gamtoje su katinuku megztos Reginos M.Opal Hundertwasser 1433 (Sidabrinė spiralė) ir Opal True Love 9863. Mėlyna pora su margais galiukais ir kulnais megzta Eglės KiškienėsDrops Fabel 107 ir 910. Žalių atspalvių pora megzta Sigitos JanušonienėsOpal Popcorn 9105. Dvi kitos poros megztos Editos Jankevičienės. Švelniai violetinė pora megzta iš WYS Signature 4-ply 805 (Pentinius), o margoji – iš įvairių kojininių siūlų galiukų :). Dvi poros megztos Karolinos J.Opal solid 5187, Regia Fashion Shine 6849 kartu su Zauberball Crazy 2395 (Kamufliažas). Raštuota pora megzta Gitanos GricienėsRegia Fashion Shine 6855, Opal solid 5187, 5193, modelis – „Husky Mischief Socks„. Dvi paskutinės poros megztos Židronės StankevičienėsZauberball Crazy 2438 (Indigo) ir Zauberball 2402 (Aldebaran). Nuotraukos autorių.

1 komentaras apie “Tegyvuoja kojinės”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00