Dienų aktualijos

Žinoma, kad Židronė pabaigė pirštuotas pirštinaites, kurių pradžia buvo jos taip gražiai ir viliojančiai nufotografuota prie autorių knygos – artėja sezonas ir tuoj tuoj (jei ne jau) bus laikas jomis šildytis ir puoštis, bet šiuo metu dar aktualesnis dalykas man pasirodė jos bepirštės pirštinės vyrui.

Dar kai lauke oras apsirengus rudeninius drabužius yra visai šiltas (nesiginčiju dėl jutimo, čia tik šilumininkų nuomonė), daugelio namuose tvyro pats bjauriausias ikišildyminio sezono metas, kai atrodo, net lauke šilčiau. Tą šaltį ir drėgmę lengviau pakelia judantys ir besisukantys po namus žmonės, bet dirbantys prie kompiuterio neleis man sumeluoti – atrodo, kad jų darbo vieta yra pati šalčiausia ir taip jau šaldytuvą primenančiose patalpose. Tokios bepirštės pirštinės gerokai pagražins ir praskaidrins sėdintiems prie kompiuterių rudeniškas darganas už lango, o turint galvoje ne itin optimistiškas prognozes apie artėjantį šildymo sezoną, gali būti, kad ši garderobo dalis taps ateinančios žiemos hitu.

Židronės Stankevičienės megztos pirštinaitės ir nuotraukos. Pirštuotos megztos iš Isager Highland (Rose), modelis – „Peacock Gloves” iš knygos „Handcraft„, bepirštės megztos iš Isager Alpaca 2 (Midnight).

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00