Apšiltinimas

Rudeniui artėjant susirūpiname apšiltinimu visko, su kuo kartu leisime ateinančias šaltas dienas – augalų, namų, savo ir artimųjų spintų. Pastarasis punktas mezgančiam žmogui ypač aktualus, o reikalo mastas tiesiogiai priklauso nuo artimųjų rato. Jau ne pirmus metus Gražvydė rūpinasi savo anūkėlio šiluma, o šiemet Kernio apšiltinimo operacija ypač svarbi, nes mažasis pradeda lankyti darželį.

Tiek vaikams mezgus Gražvydė turi patikimų gero vaikiško megztuko recepto ingredientų – lengvai prižiūrima merino vilna (tėvams jokio vargo skalbti, o vaikučiui nekanda), reglano rankovės (užtikrina judesių laisvę) ir papildomos sagutės šone, leidžiančios greitai apsirengti nenusibrozdinus ausų 😉 .

Nukeltų akių raštai ir spalvoti dryžiukai – tai jau gražumui. Ripsinės juostelės suteikia apimties gana plonai vilnelei, kaip ir nukeltų akių spurgeliai. Pastarieji – ne tik dėl grožio, nukeltų akių raštai – Gražvydės firmos ženklas, kaip mažasis Kernis be močiutės parašo!

Gražvydės Norkienės megztas megztukas anūkėliui ir nuotraukos. Siūlai – Drops Baby Merino 30 ir 37, sagos – Union Knopf.

1 komentaras apie “Apšiltinimas”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00