Pirštuotų pirštinių sezonas

Jau šiandien man artėjantis ruduo nebekelia tokio siaubo kaip prieš gerą savaitę, kai – galiu prisiekti! – būčiau laimingiausias žmogus pasaulyje grįždama vakare namo atradusi tokių šiltų pirštinių porą savo kišenėse, bet… Skambutis jau nuskambėjo – vasaros pertraukėlė baigėsi ir nuo ateinančių šalčių mūsų neišgelbės jokia STOP linija, o vat šilti daiktai – dar ir kaip!

Įsitaisiusi naują isager pirštinių knygą „Handcraft„, Inga ėmėsi jos po truputį – išbandė bazinį pirštuotų pirštinių modelį kol kas be jokio rašto. Svarbiausias pasiekimas – guli ant rankos kaip nulietos! Galima bus kitu užėjimu ant jau išbandytos formos ir raštą uždėti 😉 . Patikrintas ir dar vienas dalykas – plonoji islandiška vilna Einband yra puikus ir šiltas siūlas, tinkamas pasiūlytam receptui.

Židronė, jau ne pirmą pirštinių porą mezganti, ėmė jautį už ragų – išsirinko knygoje pasiūlytą modelį ir tos pačios kompanijos siūlą. Ir jau iš nepabaigtos nuotraukos matosi, koks gražus rezultatas tuoj bus 🙂 .

Tuoj ir aš imsiuos šio projekto, tegu tik rankos nuo to arktinio pastarosios savaitės šalčio atšyla. Kumštinė dalis įgyvendinta, pats laikas pirštuotai 😉 . Junkitės!

Pirmoji pora – Ingos Dautartienės megztos pirštinės iš islandiškos Einband vilnos (0047), pirštinių receptas iš knygos „Handcraft„. Iš tos pačios knygos mezgamos iš Židronės Stankevičienės pirštinės bei nuotrauka, siūlai – Isager Highland (Rose), modelis _ „Peacock gloves„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00