Šilta dovana

Šiandieninis įrašas pratęsia MZ gimtadienį, nes nėra didesnės dovanos dar vienerius metus prisidėjusiai parduotuvei nei matyti mezginius iš jos siūlų ir modelių 🙂 .

Eglės šis šiltukas lyg nutiesia tiltą nuo pačios MZ gyvavimo pradžios iki dabar, nes permegztas iš megztuko, numegzto prieš 10 metų, visai neseniai Eglei atradus MZ. Šiandien tie siūlai prisikėlė naujam gyvenimui – naujame modelyje 🙂 . Su Noro blyksniais iš pačios MZ pradžios. Su moherio priedu – labai šių dienų tendencija 🙂 .

Kartu tai ir proga prisiminti visai nesenas prieš porą metų pasikeitusias gyvenimo aplinkybes: „Megztas iš ardytų siūlų, nes turbūt tik per karantiną galima skirti tiek laiko ardymui, sukimui į gijas, skalbimui, vėl vyniojimui į kamuolius„.

Eglė mezgė šią liemenę su kompanija, ir būdama žmogus labai atsakingas, ji išgraibė visas klaidas aprašyme, už ką esu jai papildomai labai dėkinga!

Eglės Lašinskienės megzta liemenė iš Drops Lima 519 kartu su Drops KidSilk 22 ir nuotraukos. Modelis – „Sniego karalienė arba Alkio skonis„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00