Rožės su rugiagėlėmis

Na jau ne, ilgai mes dar su Noro siūlais neatsisveikinsime, kiekvienas jų siūlų metras yra kaip lašas brangaus dažo – net ir mažiausias galiukas tikrai ne likučio vardo nusipelno, o greičiau vertingo prieskonio. kurio dėka megzti daiktai įgyja unikalų koloritą ir nepakartojamus spalvinius virpesius.

Į savo naują megztuką, spėju, Kristina tikrai sudėjo ne paskutines Noro kruopas, bet su siūlais elgėsi greičiau kaip su dažais – traukė, kirpo, derino, lipdė pačius įvairiausius spalvinius galiukus, iš kurių akytė po akytės augino savo svajonių sodą – su rožėmis, rugiagėlėmis ir kitais širdžiai mielais žiedais.

Megztukas demonstruoja ne tik Noro siūlo įvairovę, bet ir jo ypatingai artimą ryšį su Rowan Felted Tweed (tiek vienų, tiek kitų turim tikrai dar ne vienam sodui 😉 ), pastarasis yra nuostabus turtingas, bet ne triukšmingas fonas spalvingajam partneriui. Kiauraraščiai tvidinėse rankovėse primena foninius žalumynų ornamentus tikruose soduose.

Modelis sumanytas truputį koketiškas, plačia ant pečių kritančia apykakle, bet pabaigoje Kristina apsigalvojo labiau uždaro varianto naudai. Ateinančios žiemos sodui… 🙂

Kristinos Milčienės megztas megztukas ir nuotraukos. Siūlai – įvairiausios priderintos atkarpos iš pačių įvairiausių Noro Flower Bed (1337, 1282, 1412, 1418, 187, 148) spalvynų ir Rowan Felted Tweed 182, 185, 209, 157, 197, 173). Gėlių motyvai – išLilyir Bluebottle flower hat„.

2 komentarai apie “Rožės su rugiagėlėmis”

  1. Koks vis tik grožis tie raštai, gal reikia prisiruošti ir nusižiūrėjus kai ką, perleidus per savo siūlų atsargas:) – nusimegzti?… labai gražu!!

    Atsakyti

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00