Dovanos į dešimtuką

Gražvydė atrado tobulų dovanų receptą. Beveik visi artimieji Kalėdoms gavo po porą kojinių – parodykite man žmogų, kuris nesidžiaugtų tokias gavęs, pamargintas savo sudėliotais raštais ar gamintojo išradingo dažymo dėka, iš plonyčio keturgijo kojininio siūlo.

iš visos kojininės kompanijos išsiskyrė du šeimos vyrai – senelis su anūku. Gražvydės vyrui sunešiojus mylimiausią megztinį iki nebenešiotino lygio, tereikėjo jį pakartoti. Ne visai identiškų spalvų, kad būtų miela tąsa, o ne mechaniška replika – pilka alpaka patamsėjo, juostelės iš oranžinių ir turkio virto įvairaus tamsumo raudonomis, bet esmė liko ta pati ir naujasis megztukas turi visus šansus perimti iš savo pirmtako estafetę 😉 .

Nereikėjo ilgai sukti galvos ir dėl jauniausio šeimos nario – pats patogiausias ir reikalingiausias mažulio garderobe rūbas pasirodė besanti liemenė (vaikinas gimė ant geros mados bangos 😉 ). Siūlus jam Gražvydė gavo iš Aušros, kuriai atliko nuo jos anūkėlės megztinio. Su siūlais gavo ir labai gražų bei patogų elastingą raštą. Raštą gavo ne tik Gražvydė – visas klubas dabar juo mezga kojines. Bet tai jau kita istorija…

Vyriškas megztinis ir vaikiška liemenytė megzti ir fotografuoti Gražvydės Norkienės. Megztinis megztas iš Drops Alpaca 506 kartu su Schoppel-wolle Zauberball Crazy 2337 (Marso eksperimentas). Liemenė mezta iš Schoppel-wolle Zauberwolle 2357 (Šviesos spinduliai). Iš to paties siūlo megztas ir Aušros Grigelionienės megztukas anūkei Agotai.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00