Mustang Jumper

Vyriškų megztinių modelių, reikia pripažinti, nėra taip gausu, kaip moteriškų, ir tai paliečia visokio amžiaus vyriją. Gera šito reikalo pusė yra ta, jog kiekvienas pasirodęs naujas gražus modelis turi daug mažiau konkurencijos būti pastebėtu ir įvertintu ;).

Naują Martyno megztuką įvertino abu – ir nešiotojas, ir mezganti mama. Kam patogu ir miela nešioti, ką sužavėjo švarios linijos, minimalūs akcentai ir dailios apdailos detalės (pažiūrėkite iš arčiau į kaklą, kuriam Vaida nuo savęs (ar nuo besibaigiančio kamuoliuko 😉 ) pridėjo baltą spalvą, tai viskas matosi dar ryškiau!).

Šis modelis – dar vienas Vaidos įgyvendintas jau kitos ukrainietės dizainerės darbas. Ne pirmas testuotas ir – berniukus auginantys atkreipkite dėmesį! – ne pirmas berniukams.

Toks megztukas (ir dar tokio klasikinio kolorito!) sėkmingai apsimes uniforminiu laisvesnę dieną (ir greičiausiai bus daug šiltesnis, patogesnis, jau nekalbu apie stilių 😉 ), o paskui net nesivarginant persirengti galima bus toliau keliauti visais gyvenimo reikalais – nuo sporto būrelio iki vakarėlio pas draugus.

Nestoras vilnos ir lino derinys ne tik atsakingas už tokią įdomią, netolygią tamsiai mėlyną spalvą, bet ir už ilgą megztinio gyvenimą, gražų kritimą, formos laikymą ir puikų termoreguliacinį balansą.

Vaidos B. M. megztas megztinis sūnui ir nuotraukos, modelis – „Mustang jumper„, siūlai – Schoppel-wolle Alb Lino 4485, Isager Spinni 58.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00