Arbatos ceremonija

Šiandieninio įrašo herojus – fantastinio dydžio ir gražumo pledas – yra tik vidurinė man žinomos istorijos dalis 🙂 . Galėtum pavadinti virusu, nes plinta šis reikalas kaip daugelio gražių idėjų atveju vienai mezgėjai užsikrėtus nuo kitos, tik būdanant dideliu (toks pledas paprašys iš jūsų ir daug laiko, ir daug siūlų, mainais atiduodamas ilgus spalvinės terapijos ir malonios veiklos seansus bei nemenką metų šilto bei gražaus gyvenimo skaičių), jis negali plisti masiniu būdu ir yra tam tikra prasme ekskliuzyvinis – kaip estafetės (burtų?) lazdelė ar greičiau kaip pereinamas prizas keliauja iš vienų namų į kitus… 🙂

Daugelis MZ dienoraščio skaitytojų turbūt prisimena išskirtinius Deimantės pledus. Trimis skirtingais egzemplioriais įsikūnijusi pas vieną šeimininkę, idėja nusprendė pakeisti namus ir išsirinko Deimantės draugę Dianą, kurios darbu ir grožimės šiandien 🙂 .

Diana išsirinko tą pačią patikrintą merino vilną, dažytą ilgais pereinamais melanžais, tik jos namuose visomis savo turtingomis niuansų spalvomis skleidėsi „Arbatos ceremonija”.

Pledo mezgimas užtruko – ji kaip Deimantė tikslaus svorio neįvardijo, bet matydami jį uždengusį beveik visą sofą, nesunku įsivaizduoti tuos spalvotus ripsinius kilometrus 😉 . Noriu tikėti, kad džiugino ne tik nuostabus rezultatas, visa kelionė buvo smagi – paprastas 10 akyčių ripsinis raštas neatima viso dėmesio ir nereikalauja išskirtinės atidos, užtai džiaugsmo matyti, kaip skleidžiasi tos juostelėse spalvos, kaip jos derinasi viena prie kitos – marios!

Jei procesas galėjo teikti džiaugsmą vienam – mezgančiam – žmogui, tai minštutėlis šiltas pleds tikrai buvo įvertintas visos šeimos su geriausiu draugu pagrindinėje rolėje 🙂 .

Kokybės garantijos ženklas budriai stebi aplinką, o šito pledo idėja ore neišnyko, ji kartu su Diana ir kita mezgėja atėjo į MZ ir iškeliavo jau į naujus namus skleistis visomis šunvyšnės spalvomis 🙂 .

Tiesa, iškeliavo Zauberwolle versijos idėja, bet pati šito juostelinio pledo idėja namus palieka nenoriai, todėl jis atsisveikino tik palikęs po savęs dar vieną, vasarinę, versiją. Ir priminimą, kad jei ką, šis modelis puikiai tinka visiems galiukams sumegzti 😉 .

Dianos Ramanauskienės megzti pledai ir nuotraukos. Pirmasis pledas megztas iš Zauberwolle 2249 (Arbatos ceremonija), antrasis – iš Drops Belle 02, 16, 25, 11 ir 15; modelis – „Ten stitches blanket„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00