Kava su pienu arba Atostogoms pasiruošę?

Eglė apsirūpino megztu vasariniu garderobu sekdama savo pačios taisykle: „Jeigu kas nors norit greituoju būdu apsimegzti vasarai, tai galima vos baigus pirmąjį testavimo mezgimą, pasisiūlyti antrąjam, o tada, dar net nebaigus antrojo – griebti trečiąjį.”

Trečioji palaidinė kurią testavau. Labai patenkinta rezultatu. Puikus drabužis karštoms dienoms ir, aišku, atostogoms.

Pati sau kiek netikėtai išsirinkau smėlio spalvą, kuri nėra mano favoritų sąraše. Vėliau supratau, kad ranka į šiuos kamuoliukus išsitiesė atliepdama modelio pavadinimą – “kava su pienu”. Siūlų pavadinimas “pajūrio smėlis” pavirto į ką tik išvirtą kavą, kai iš puodelio kyla garas ir vingiuoja masindamas savo kvapu.

P. S. “Pajūrio smėlis” iškeliavo atostogauti ant tikro smėlio.

Beje, tos garą primenančios I-cord juostelių aplikacijos originale yra kitos spalvos nei pagrindas, Eglė pasirinko vienspalvį variantą, kas norės nusimegzti šį modelį sau, turite puikią galimybę palyginti ir išsirinkti savąją versiją 🙂 .

Eglė savo vasarines palaidines nusimezgė pernai, o kas norėtumėte pasekti jos pėdomis, tai jau pats laikas ruoštis gražų, originalų, stilingą ir patogų atostoginį garderobą. Gražieji fingering storio Schoppel-wolle medvilnės kamuoliukai iš pirmo žvilgsnio daug ką gąsdina savo plonumu, bet jau ne pirmus metus esu liudininkė nuolat pasitvirtinančios patarlės: „Akys baisininkės, rankos darbininkės”. Ir gal net ji ne visai tiksliai nusako situaciją, nes siūlas yra toks malonus, minkštas ir patogus megzti (galiu drąsiai tą patvirtinti jau ne iš stebėtojo, o iš akyviai mezgančio pozicijos), kad ir toms pačioms rankoms visai nereikės vargti, akys galės džiaugtis sklandžiu procesu, o pabaigę ir vilkėdami naują daiktą kiekvieną karštą dieną sau dėkosite. Taip, stora medvilnė nusimezga greičiau, bet ar norėsite ja užimti pusę lagamino? O rengtis karštą dieną?

Ir kaip visada prie Eglės jau pabaigtų mezginių – jos proceso nuotraukos, iliuostruojančios kūrėjos filosofiją, kad visi žingsniai gyvenime yra svarbūs ir gražūs.

Eglės Lašinskienės megzta palaidinė, pastabos ir nuotraukos. Siūlai – Schoppel-wolle Cotton Ball 2347 (Pajūrio smėlis), modelis – „Cafe au Lait Tank„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00