Šalta vasara

Dar viena panašaus kolorito vasarinė palaidinė (niekaip negaliu atsikratyti minčių apie naują Isager Breeze kolekciją, ten tas pats pajūrio smėlio baltumas ir vėjo bei bangų raštai jame), nes turbūt pats tiesiausias kelias asociacijai su atostogomis, šiluma ir gaiviu pajūrio vėju yra tekstūriniai raštai šviesioje smėlinėje spalvoje. Židronės atveju, ji yra ypatingai subtili, nes palaidinė megzta iš dviejų kartu sudėtų skirtingų siūlų – balsvo Bomulin ir pudros spalvos plonojo Trio.

Du kartu sudėti siūlai užtikrino Židronei ne tik subtilų atspalvį, bet ir labai gražų kritimą, lengvą blizgesį (už tai atsakingas Trio 😉 ) ir reikalingą modeliui mezgimo tankumą, kad tekstūriniai raštai – pagrindinis modelio fokusas – būtų aiškūs ir raiškūs.

Su plonais vasariniais siūlais aš pati tik pradėjau eksperimentuoti (ir tikiuosi aplenkti vasarą 😉 ), bet tokio vidutinio storumo medvilniniai mezginiai mano spintoje gyvena jau porą metų ir, tiesą sakant, tą spintą mato tik per pačius karščius, visą kitą laiką leidžia kartu su manimi 😉 . Nes vasaros, kaip Židronės palaidinės pavadinime, būna ir šaltos, o joms tokie rūbai yra patys pačiausi. Ir kaip pakankamai šiltas topas ir kaip gražus apatinis sluoksnis (čia jau kai vasara pasitaiko laaabai šalta 😉 ).

Židronės Stankevičienės megzta palaidinė ir nuotraukos, siūlai – Isager Bomulin 0 kartu su Isager Trio (Powder), modelis – „Sommerknus„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00