Atsargiai: liga plinta!

Nelabai nustebau vieną dieną gavus G laišką (gabaliukas buvo prie pirštinių, bet pasikartoju, nes šiandien dėmesio centre – kitas projektas):

…atvyksiu „pasveikusi” nuo vąšelinio viruso, kuris buvo toks stiprus, kad „pasigavusi” iš MZ įrašo ryte, tą dieną vakare turėjau imti ir sudaryti “gydymosi” planą – surinkau visus tvidus, pažiūrėjau, kad pilna spalvų po kamuoliuką Rowan, Isager tweed nauja sruoga, melsvas Plotulopi likutis (pirštinės dar buvo nepradėtos, tai jau melsvos ir neįvyks) <…> ….tikiuosi pasirodyti nertinį – gavosi labai geras ir iš karto, nes labai įbaugino tekstas apie 3 ardymus, tai susikaupiau, pajungiau matematiką ir gavosi iš karto geras dydis”.

Neilgai trukus atkeliavo dar vienas laiškas, jau su baigto nertinio nuotraukomis:

Į nertinį nukeliavo visi surevizuoti tinamo storumo siūlai: „Rowan Fine Tweed keli skirtingi kamuoliukai, pirkti prieš 10 metų… Net spalva Magenta išlaukė savo valandos ir suteikia akcentą. Rowan Felted Tweed antracitinis man taip tiko ir patiko pagrindui, kad tik baigdama nerti pamačiau, jog tai tas pats numeris 😉 . Isager Tweed mėlynas iš neįvykusio projekto. Plotulopi ir Drops Alpaca likutis. Pavyko ir tinka 🙂 .

Na, pastarąjį sakinį liudija ir nuotraukos 🙂 . Dabar planuose – bendra mūsų abiejų fotosesija su nertiniais 😉 .

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00