Sophie Scarf

Šita skarytė yra šių metų rudenį mano spintos karalienė – ir ne tik mano 😉 . Ir vienaskaita čia ne visai tinkama – modelis vienas, o jų įgyvendinimų turiu jau vos ne prie kiekvieno rūbo.

Šiltesniame klimate gyvenanti dukra jas nešioja kaip lauko rūbą, aš galvojau visų pirma apie jos ryšėjimą patalpoje – kai vėsu, su tokiom mizerijom lietuviškos žiemos lauke neišgyvensi 😉 . Užtai patalpoje neatrodysi, kaip pamiršęs nusiimti šaliką – mažutė (perpus plonesnė nei tradicinis baktusas), dengianti tik kaklą, ji yra tam tikra prasme megztas šilkinės skarutės analogas, tik gal praktiškesnis ir šiltesnis.

Tas analogas mane ir nuvedė prie prašmatniausių siūlų lentynos, nes reikia jų nedaug, turi būti švelnūs ir gražūs. Tokie paprastai būna labai nepigūs, bet šito modelio bonusas yra jo mažumas – dažnam nesunaudosite net viso 50 g kamuoliuko. O aksesuarą sau ar dovanai turėsite išskirtinai prašmatnų 🙂 .

Kalbant apie dovanas – įtariu, šis modelis šiemet vyraus mano kalėdinėse dirbtuvėse. Nei laiko, nei siūlų neimlus modelis man taip sėkmingai nešiojasi pastaruoju metu, kad norisi šiuo gėriu dalintis 🙂 .

Ir kai jau toks mažas ir praktiškas daiktas, kas atsispirs įvairiausių siūlų išbandymui? Islandiška Plotulopi vilna (čia ne hyper jautrių žmonių pasirinkimas, bet tie, kam ši vilna nekanda, tikrai įvertins jos šiltumą ir jaukumą),

WYS Wensleydale Gems (jei jau siūlai atrodo kaip brangakmeniai ir jų vardais pavadinti, tai ar ne pati geriausia vieta jiems vietoj vėrinio? 😉 ),

švelnutis Edition 3.0 (jei norisi margumo ar sužavėjo kamuoliuko spalvos ir nežinai, ką iš jo vieno padaryti).

Susidarė nemaža eilutė siūlų, iš kurių jos dar nenumegztos, bet tai – paties artimiausio laiko klausimas. Retas daiktas mezgime, kuriam reikėjo tiek mažai resursų (net ir dydis nėra radikaliai svarbus! ) ir atnešė tiek pasitenkinimo.

Šalikėliai megzti iš Schoppel-wolle Cashmere Queen 5990, Istex Plotulopi 1762 ir 2021, WYS Wensleydale Gems Cobalt, Edition 3.0 2361 (Teta Ema), 2298 (Skalbimo diena). Modelis- „Sophie Scarf„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00