Kojoms nestandartiškai

Kojoms turi būti šilta, o kojinės visai nebūtinai turi būti standartinio, blauzdų vidurį siekiančio, ilgio. Variacijų savo (ir ne tik 😉 ) apatinėms galūnėms šildyti galime rasti pačių įvairiausių, skirtingiems pomėgiams ir skirtingoms situacijoms. Šiandieninė įvairovė įgyvendinta iš vieno ir to paties Crazy Zauberball kamuoliuko labai gražių ir turtingų naujosios kolekcijos pilkų atspalvių.

Jolanta su dukra jau ne kartą šiame dienoraštyje demonstravo blauzdines (ir ne tik jos 🙂 ), nes daiktas yra super praktiškas, Ką ant pėdos užmausi, nelabai matysis, trumpą kojinaitę dažnai skalbti daug smagiau nei ilgas aukščiau kelių, o be pėdos ir dar iš tvirtų kojininių siūlų numegztos jos tvers amžius. Dosnus ilgis leidžia reikalui esant (ar šalčiui spaudžiant) užsitempti virš kelių ar dailiai sudrapiruoti ir atsilenkti.

Labai graži alternatyva tradicinėms kojinėms – ne visai tradicinio ilgio variantas. Tokios aukščiau kelių kojinės ne tik bus labai šiltos, visų žvilgsnius jos trauks kaip magnetas. Tiesa, ir tų, kurie staiga taip mirtinai užsimanys tokių pačių, kad gali tekti sau kitas megzti ;).

Tokiai pailgintai porai reikės dviejų šimtagraminių kojininių siūlų kamuoliuko, o iš likučio, prisidūrę mažiuką likutį nuo kitos poros, numegsite dar vieną tradicinių kojinių alternatyvą – šiltas trumputes, iš batų neišlendančias pėdutes, patį efektyviausią slaptą ginklą prieš visus šalčius ;).

O kam norėsis tradicinių kojinių iki pusės blauzdų, į to paties pilkojo Zauberball Crazy kamuoliuko įsikūnijimų kolekciją tiks Guntos pora.

Blauzdinės megztos Jolantos Žilinskienės, ilgos kojinės iki kelių ir pėdutės – Rimos Daugėlienės. Visų kojinių siūlas – Zauberball Crazy 2428 (Purvo vonios), tik pėdutėms pridurta Drops Fabel 200. Pėdučių aprašymą rasite čia. Nuotraukos autorių.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00