Guntos kojinės

Į rudeninio Soctober glėbį krenta dar viena graži kolekcija – stipriai melsva gija surištos Guntos kojinės (net ir pilką fotoaparatas pats savo iniciatyva į temą paspalvino 😉 ). Visos tinkančios į kategoriją, kuria Rasos draugė nusakė jos septynių dalių kolekciją – „šaltojo sezono juvelyrika”.

Dailūs kiauraraščiai su elastingais tekstūriniais intarpais, šalia spalvoti žakaradai – viskas ne tik labai gražu, bet ir labai funkcionalu. Pilkose kojinėse suderinti raštai yra labai elastingi ir dailiai prisitaiko prie kojos formos. Platus mėlynos kojinės kiauraraštis maskuoja labai universalų bazinį modelį, vdurinėje nuotraukoje galite pamatyti, kaip išmoningai plačia juosta praplėstas trumpų akių kulnas, daugelio nemėgstamas dėl ankštumo kelties vietoje.

Apatinėje poroje tekstūriniai raštai taip idealiai pereina į žakardą ir dar dailiau guli ant kojos, nes gudriai apžaisti ir skirtingi virbalų dydžiai, ir akių skaičius. Bet čia jau amato paslaptys, ir juvelyrai, ir mezgėjai, visi meistrai jų turi – kad rezultatas džiugintų!

Norinčius į tas paslaptis pasigilinti, kviečiame rytoj į kursus, paskutinius šiemet, skirtus kojinėms. Kad šiltais grožiais ne tik autumėtės, bet ir juos kurtumėte :).

Guntos Jarutės megztos kojinės. Pirmoji pora megzta iš Zauberball Crazy 2428, modelis – „Daso„. Mėlynoji pora megzta iš Regia Denim Trend 4-ply 1846, panaudota „My 7 X’s” konstrukcija. Margai raštuota pora megzta iš Regia Nation Colour 4-ply 184 ir Opal Wunderland 4-ply, modelis – „Park Gate„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00