Building Blocks Dickey

Vakar rodytas modelis, vienas iš Vilmai megztų, toli gražu nebuvo vienintelis ;).

Nebuvo ir pirmasis ;). Jei dėl „Askews me Dickey” modelio galėjau būti rami (ne kartą išbandytas ir visokių dydžių, mielai nešiojamas, patogus tiek viršutinio, tiek apatinio sluoksnių vaidmenyse), tai naujasis, labai mano akį traukęs „Building Blocks Dickey” buvo neištirta teritorija. Jo kūrėjas – asmenybė ekstravagantiška ir praktiškumo garantija nėra pridėta nei prie vieno jo ryškaus charakterio modelių. Tokiais žemiškais reikalais teko užsiimti pačiai ;). Ir, aišku, sau :).

Aš nusižiūrėjau dvi siūlų lentynas – Rosarios4 Amalia (su mintimi apie Vilmą) ir WYS Bluefaced Leicester DK, nes man labai patinka šitas siūlas, patinka jo spalvos ir švelnumas. Tai megzdama sau pirmąjį variantą turėjau du tikslus: ir patį modelį patikrinti, ir išbandyti, kaip viename mezginyje sugyvena portugališkos ir angliškos avytės.

Patikrinau – modelis gula puikiai, tik kaklinė dalis yra pakankamai atvipusi, todėl versija labiau lengvai vėsai nei rimtam šalčiui. Arba su plona skarele ar golfu po apačia. Iš bėdos prireikus pridengs ir ausis bei nosį. Vienintelė mano korekcija – pristabdytas akių pridėjimas pabaigoje, nes apžiūrėti kitų variantai įtartinai bangavosi.

Siūlai, nepaisant jų nedidelio storio skirtumo (Amalia turi daugiau metrų, bet – paradoksas – yra kiek storesnė), viename mezginyje susijungia į darnią draugiją :).

Savo bandymams spalvas rinkausi prie striukės pamušalo – už kažko gi turi kabintis, kai pasirinkimas pernelyg gausus. Tada numezgiau grynakraujį (beveik, su nedideliu naujo siūlo Terra intarpėliu) kaklašildį Vilmai ir jei galvojate, kad padėjau tašką, tai čia ne apie mane. Šitas modelis yra nepaprastai dėkingas patiems įvairiausiems spalviniams deriniams, o man valgyt neduok, tik kad su spalvotais siūlais pažaisti galėčiau. Prisiminiau porą, kuri mielai mano megztus daiktus dėvi ir paruošiau jiems kalėdinę dovaną.

Vyriškas kaklašildis kiek ilgesnis ir platesnis (nuo savęs pridėjau truputį eilučių ten, truputį anen), moteriškam (smulkiam žmogui) sutrumpinau paskutinį originalo segmentą.

Ir paprašiau savo naminės saldžiosios porelės papozuoti :).

Kaklas Vilmai megztas iš Rosarios4 Amalia 1, 7, 11, 15, 17, Terra 08. Maniškis megztas iš Rosarios4 Amalia 1, 7, 23, 25 ir WYS Bluefaced Leicester DK 250, 501, 134, 150, 301. Moteriškas šiltukas dovanų megztas iš WYS Bluefaced Leicester DK 150, 101, 550, 301, 334 ir Rosarios4 Amalia 1, 17, 25. Vyriškas kaklašildis megztas iš Rosarios4 Amalia 23, 09, 15, 25 kartu su WYS Bluefaced Leicester DK 101, 150, 315, 301, 134, 250. Modelis – „Building Blocks Dickey„.

3 komentarai apie “Building Blocks Dickey”

  1. Penktadienio smagumas- malonumas savaitgaliui…kokia puiki pozuotojų pora ir jaukūs kaklašilčiai.Kas čia groja pirmu smuiku ??:):):)

    Atsakyti
  2. Kaip smagu kai vaikai užauga ir gali jais grožėtis, didžiuotis ir puošti. Laaabai gražiai papuošti vaikučiai.

    Atsakyti

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00