Lengvas mezginys?

Jolanta susiviliojo Anastasijos į klubą ne kartą atsinešama knyga „52 Weeks of Easy Knits” – ji ne vieną modelį iš jos mezgė. Ir jau Anastasija rodė man kelias vietas, kurios tokios „lengvos” ir taip keistai aprašytos, kad tik labai užsispyrusioms ir patyrusioms mezgėjoms įkandomos 😉 .

Jolantos megztukas pasirodė ne išimtis 😉 . Gražus, faktas kaip blynas, Jolanta greitai išsirinko jam siūlą – dailią turtingos spalvos alpaką, priderinusi dar vieną spalvą krašteliams. Ir pradėjo megzti pagal instrukcijas.

Būdama patyrusi mezgėja, Jolanta greitai suprato, kad šis GPS’as suka į šoną ir pats laikas jungti sveiką protą – koreguotis modelio aprašymą pagal save. Geros idėjos, suderintos su sava patirtimi visada duos patikimą rezultatą – ir nuotraukos to puikus liudijimas 🙂 .

Alpaka yra slidus ir krintantis siūlas ir tikras angliškas stulpelis greičiausiai būtų linkęs deformuotis, o vat pusinis – ir formą laiko, ir suteikia plonam siūlui reikalingo purumo. Ir derinyje su paprastu stulpeliu megztinio kraštuose jis neišplatėja per daug, tik tiek, kad idealiai pradėtų ir baigtų pagrindinę megztinio formą. Kaklo modeliavimas, patraukęs Jolantos akį, suvaldytas taip pat leido pasiekti ir gerą dydį, ir dizaino konstrukciją parodyti. Rankovės siaurinimas – vyšnaitė ant torto, tokia graži detalė.

Jolantos Žilinskienės megztas megztukas iš Drops Alpaca 7323 ir 9030, modelis – „Comfy„.

3 komentarai apie “Lengvas mezginys?”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00