Braškinis kokteilis

Tik atkeliavę Odemira medvilnės kamuoliukai patraukė ir Agnės dėmesį, tik ji pradžioje pasirinko išbandyti naują siūlą mažesniu formatu – dukrytės megztukui.

Straipsnelio pavadinimą nusikopijau iš Agnės – tai ji pavadino savo naują mezginį braškiniu kokteliu ir sunku rasti tikslesnį pavadinimą tokiai gražiai pieniškai baltai spalvai su netolygaus intensyvumo rožiniais pabarstukais. Papildomų akcentų nedominuodamos ir nekonkuruodamos suteikia ir dailios Kristinos sagutės.

Susegamas reglano megztukas yra pati universaliausia versija tiek suaugusiam, tiek vaikui ir, bent jau iš nuotraukų, Dorotėja atrodo labai patenkinta. Agnė, jau ne iš nuotraukų, kalbėjom, taip pat džiaugėsi rezultatu ir jau planuoja ką rimtesnio sau 🙂 . Gamintojai savais keliais viską girdi ir… plečia naujo siūlo paletę. Kad nebeliūdėtų nei vienas mezgantis žmogus, kuris be džiaugsmo sutiko For Nature print pabaigą. Naujasis siūlas su savo nuosaikiu marginimu turi daug šansų jį pavyti ir… pralenkti 😉 .

Agnės Naraveckės megztas megztukas dukrai ir nuotraukos. Siūlai – Rosarios4 Odemira 01, modelis – „42-9 Little Pearl Cardigan„, sagutės „Smagu visiems„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00