Antras kartas

Schoppel-wolle Zauberball kamuoliukai pilni siurprizų. Didžioji dauguma jų pasirodo besantys geri siurprizai ir net dar geresni išsikleidę mezginyje nei buvo tikėtąsi iš nužiūrėto spalvoto kamuoliuko. Deja, kartais pasitaiko ir kitaip, ir toks gražus lentynoje kamuoliukas susidėlioja į visai nedžiuginantį mezginį… 🙁 Numesti tokį į šoną yra pats lengviausias kelias, o kaip jau turbūt visi esate įsitikinę, absoliuti dauguma mezgėjų toli gražu nėra žmonės, ieškantys lengvų kelių. Tokiems kuo kietesnis riešutėlis, tuo labiau įkvepiantis iššūkis paversti citrinas limonadu 😉 .

Taip ir prasidėjo šis labai efektingas šios dienos megztukas – nuo vienų pereinamų spalvų Zauberball Cotton kamuoliukų. Jolanta išsirinko tokius, kuriuose visos spalvos buvo tikrai jos – nuo baltai juodos per pilką iki ciklameninės. Iš pat pradžių nusimatė lengvas kelias – tik megzk ir džiaukis spalvomis. Jolanta ir mezgė. Tik, deja, visai nesidžiaugė… 🙁

Tai, ką matote nuotraukose, yra antra versija, pirmoji sėkmingai (hmm, hmm) išardyta. Jolanta labai jaučia spalvas ir drąsiai prie ciklameniškai juodo ir balto medvilninio kamuoliuko pridėjo intensyvaus smaragdo žalumo viskozę (realybėje ji dar intensyvesnė nei nuotraukose), sudraugindama abu siūlus efektingame, bet pakankamai atidos reikalaujančiame nukeltų akių rašte.

Žalias siūlas ne tik suteikė gražaus kritimo ir svorio (ačiū, viskoze!), bet ir super efektingai pabrėžė bei išryškino tas pereinamos medvilnės spalvas, kurios pačios vienos atrodė kaip po metų intensyvių skalbimų. Tai, kas pirminiame variante atrodė minusu, parinkus tinkamą priedą ir raštą su modeliu, tapo labai ryškiu ir efektingu pliusu.

Kad megztukas sužavės skaitytojus, galiu lengvai nuspėti, bet kartu labai tikiuosi, kad ir įkvėps nauju žvilgsniu (ir su nauja energija bei įkvėpimu) peržvelgti visus tamsius savo mezgimo projektų krepšių kampelius. Ir nušviesti juos ryškia naujų atradimų šviesa 🙂 .

Jolantos Vainutienės megztas megztukas iš Schoppel-wolle Zauberball Cotton 2393 su priderinta žalia viskoze.

3 komentarai apie “Antras kartas”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00