Švelnūs rudens pranašai

Rugpjūtis – virsmo mėnuo ne tik gamtoje, mezgimo krepšiuose ir planuose galvoje taip pat 😉 . Kas dar mėgaujasi šilta vasara ir tikisi suspėti kokį topą kitą naują įsitaisyti, kas ramiam atostogų laikui atėjus prisimena artėjančias Kalėdas, o kas jau realistiškai planuoja rudeninį garderobą. Pastariesiems – šios dienos dienoraščio įrašas įkvėpimui 🙂 . Juolab, kad siūlas, iš kurio šiandieninis megztukas numegztas, yra toks švelnus ir lengvas, kad net ir vėsią vasaros dieną bus geidžiamiausias spintoje. Pusiau vilnonė, pusiau medvilninė jo sudėtis taip pat universalumo suteikia.

Isager Eco Soft tik atkeliavę traukė visų akį, o labiausiai rankas – tokio mielumo, švelnumo jie buvo. Ne paskutinę vietą jų populiarumui suvaidino ir natūrali sudėtis (alpaka su medvilne), ir labai dosnus ilgis derinyje su tokiu pat nemenku storiu. Iš karto buvo aišku – megsis greitai, daiktas bus lengvas, šiltas ir švelnus. Taip man kuždėjo daugiametė patirtis ir nedidelis numegtas pavyzdėlis. O dabar jau garsiai ir aiškiai tam pritaria naujas Jurgitos megztukas.

Paklausta modelio vardo, autorė tik nusijuokė, tad tie, kieno galvos pilnos tokių pat gerų idėjų, susikurs savąją tobulo megztuko versiją. Aš iš šio pasiimčiau savo lobių skrynelėn labai dailų tekstūrų derinį – pynių koriukas su perliniu raštu prideda papildomos apimties ir taip puriam siūlui, bendram jaukaus debesėlio vaizdui tarnauja ir dosniai ilga atlenkiama apykaklė ir madingos plačios, apačioje surauktos rankovės. Net jei spalva šis debesėlis primena nedraugiškus ir audringus savo giminiuočius gamtoje, savo būdu jis yra visiška jų priešingybė. Vieni neš negandas ir audras, o šis bus pati šilčiausia, mieliausia ir gražiausia vieta rudenį :).

Jurgitos Jarusevičienės megztas megztukas ir nuotraukos. Siūlai – Isager Eco Soft E4S.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00