Rožinė svajonė

Ką liaudies išmintis sako apie duris, kurios neatsidaro? Pabandyk dar kartą, tam jos ir durys.

Eglė paklausė šitų gerų žodžių. Nusprendusi pakartoti pasiteisinusį modelį, ji išsirinko kitus siūlus ir… kitą virbalą. Durys į svajonių megztuką jau lyg ir prasivėrė, bet tas nelemtas virbalas įstrigo tarpdury 😉 . Netyčia pamažintas dydis – ir megztukas iš tikėtosi oversize virto tvarkingu prie kūno.

Eglė taip lengvai svajonės neatsisakė. Žaliąjį megztuką padovanojusi, ji trečią kartą paklebeno norimas duris. Ir jos prasivėrė, atkakliam žmogui padovanojusios svajonės išsipildymą. Na, padovanojusios tai čia labai perkeltine prasme, Eglė norėjo, užsispyrė ir pati pasidarė tai, ko siekė, bet kiek mūsų taip ir atsitraukia, save pateisindami įvairiausiais „nelemta”, „neskirta”, „tokia dalia”. Dalia susipainioti yra visų vienoda, retas to gyvenime išvengiame, o ar pakartosim bandymą, jau likimą nulems tik mūsų apsisprendimas.

Trečiasis Eglės megztukas – švelnus ir jaukus padidinto dydžio, kaip ir suplanuotas, debesėlis iš plonos vilnelės ir moherio sąjungos. Dvi rausvos skiriasi, bet kartu suėjusios duoda ne melanžą (moheris čia savo pūkuotus burtus paskleidžia), o gilią ir turtingą spalvą. Eglės mezginių nuotraukos – pačios gražiausios istorijos iliustracijos 🙂 .

Eglės Lašinskienės megztas megztinis ir nuotraukos. Siūlai – Isager Spinni 61 ir Drops Kid Silk 3, modelis – „Childhood„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00