Gamtos ritmu

Kartą su Egle apkalbėjom, ką geriau rinktis – naujus modelius, kad būtų įdomiau, ar senus gerus patikrintus? Iš vienos pusės – taip smagu išbandyti vis ką nors naujo, ir atrandi ką, ir išmoksti, iš kitos – kai jau atrandi idealiai tinkantį modelį, ar neverta megzti kad ir tą patį, bet su garantuotu rezultatu?

Pakalbėjom ir apie jos atrastą sau tobulą modelį „Childhood” ir Eglė pradėjo antrą tokį patį, tik kitų spalvų siūlų. Tai yra, galvojo, kad tokį patį 😉 . Gyvenimas papokštavo ir pakišo beveik visus milimetru mažesnius virbalus ir tas toks iki šiol turėtas jaukus laisvas oversize megztukas antrame įsikūnijime pavirto, tikėkimės, tokia pat mylima, jaukia, bet ne tokia laisva ir visai ne oversize mėgstamo modelio versija 😉 .

Eglės Instagrame galite rasti daugiau labai gražių tiek šito megztuko, tiek kitų mezginių nuotraukų, išsirinkau charakteringiausiai atspindinčias visą eigą, kuri gal dėl savo ypatingai gražios žalios spalvos (Isager Alpaca 2 naujiena!) man taip glaudžiai susisiejo su gamtos ritmu.

Pradėtas vasarą, pačiame žalumos apogėjuje, jis išlaikė savo spalvą per visus rudeninius pokyčius ir žiemą išliko toks pat – amžinai žaliuojantis. Šeimininkės vardo garbei?

Jei manote, kad čia Eglė ir padėjo tašką, tai tikrai ne. Antras seno gero modelio „pakartojimas” virto kitoniška originalia versija, todėl istorijos užbaigimui beliko tik išsirinkti naujus siūlus, atitaikyti pirmojo megztuko virbalus ir… laukiam tęsinio 🙂 .

Eglės Lašinskienės megztas megztukas ir nuotraukos. Siūlai – Isager Alpaca 2 56, kartu Isager Silk Mohair 56, modelis – „Childhood„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00