Šilta paukščio plunksna

Dalia, panašu, šį pavasarį pakartoja populiarius skarų modelius, tai ir šios dienos įrašas, skirtas nuotraukose matomų skarų formai, prasideda jos mezginiu. Šią skarą ji mezgė sūnui – tai ta proga atkreipiu dėmesį, kad šios savaitės modeliai visi bus tokie, tinkantys abiems lytims. Turbūt dėl to ir yra populiariausi, kad ir universaliausi – pakankamai minimalistiniai raštų prasme (karaliauja universalusis ripsas), dėl ko puikiai tinka margiems siūlams (spalvos ir raštai nekonkuruoja tarpusavyje, kas gražesnis 😉 ), savo forma truputį priartėja prie šaliko, tik yra dar patogesnės ir įvairiau dėvimos. Dar niuansas – mes kalbame tik apie formas ir jų konstravimo būdus. Tai, kad šios savaitės pavyzdžiuose karaliauja ripsas, visai nereiškia, kad čia tokia taisyklė. Galite savo formas lipdyti iš kokių tik norite spalvų ir raštų – ant to paties kurpalio gims vis unikalūs dalykai!

Šiandieninė forma, kaip ir vakarykštė, yra naudojama tikrai ne viename modelyje ir mezgama gali būti iš abiejų galų. Formos konstrukciją geriausiai atskleidžia besikeičiančios spalvos. Iš kito galo žiūrinti – šios formos dėka spalvos taip dėliojasi kita tvarka ir kitas linijas braižo.

Dalia naudojosi „Mezgimo zonos” modeliu Paukščio plunksna, tai yra formos konstravimo principu. Originali skara yra raštuota, bet niekas nedraudžia ne tik raštus pridėti, bet juos ir nuimti 😉 .

Vyriškai skarai Dalia išsirinko tamsesnus Crazy Zauberball kamuoliukus, tai abi pasigrožėjom fotografuojant (tai yra, aš fotografuodama, Dalia megzdama), kaip dailiai susidėliojo spalvos – ir net beveik tolygiais dryželiais, nepaisant nuolat kintančio akių skaičiaus! Pati skara pakankamai santūri gavosi, bet kokia turtinga!

Vilijos skarelę taip pat matėte vakar, šiandien kita – su pirštuotomis pirštinėmis į komplektą 🙂 . Skaros mezgimo kryptis ir gana ilgi bei konstrastingi Zauberball100 perėjimai joje sukuria ryškų ir skambų grafišką efektą!

Pirmoji skara megzta Dalios Liepuonienės Schoppel-wolle Zauberball Crazy 2475 (Foninis triukšmas), modelis (karkasas) – „Paukščio plunksna„. Antra skarelė megzta ir fotografuota Vilijos Sabonienės, siūlai – Schoppel-wolle Zauberball100 2309 (Žydroji lagūna), modelis – „

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00