Švelnus komplektas

Gunta nusimezgė kepurę sudėjusi kartu du siūlus – vilną su šilku ir moherį, be jo nedaug žiemiškų projektų apsieina 😉 . Išsirinko sudėtingą raštą, kitaip ji nebūtų Gunta! Moheris paprastai yra linkęs viską savo rūkeliu pridengti, bet šį kartą net jis neišdrįso stoti Guntos sumanymams skersai kelio – visos sudėtingos mini pynučių vingrybės kaip delno, taip yra ant galvos.

Rezultatu labai patenkinta, ji nusprendė įtaisyti kepurei pirštines į porą ir aš ilgai laukiau, kol ji vaikščiojo šiltomis ausimis dar nuo rudens (matote, viršutinėse nuotraukose fonas dar žalias!) ir pirštines vis koks skubesnis projektas eilėje toliau pastumdavo. Prisivaikščiojo vieną dieną iki to, kad šiam komplektui iškilo grėsmė visai nebūti – prašapo kepurė. Gerai, kad pavojus buvo melagingas ir projektas įvyko – kepurė turi pirštuotas pirštines iš tos pačios siūlų kombinacijos į komplektą.

Labai nebūdingu Guntai lygiu raštu, BET – pirštuotos! Kas iš tokio labai neplono derinuko tokiam delikačiam mezginiui yra labai aukštas pilotažas 🙂 .

Guntos Jarutės megztas komplektas iš Rosarios4 Balada 19 kartu su Isager Silk Mohair 100. Kepurės modelis – „Baptisia Hat„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00