Vasaros sezonas – uždarytas ar naujam pasiruošta?

Ko labiausiai mezgime nemėgstu, tai atrasti prieš kurį laiką (ypač prieš labai kurį laiką)pradėtą ir nebaigtą mezginį – nebeatsimeni nieko, kuo ir ką mezgei, reikia ieškoti, skaičiuoti. Situacija, kaip su seno daikto tvarkymu – lengviau naują padaryti. Užtai ypatingai smagu yra skaičiuoti rudenį viščiukus – pabaigtus vasaros darbus – tegu ir ne savo krepšiuose 😉 . Kitais metais, atšilus, nebeišlįs jokios nebaigtos uodegos.

Rasa visai neseniai pabaigė savo medvilninę palaidinę, originalo broken seed stitch raštą pakeitusi perliniu ir nuo savęs pridėjusi kišenę. „Patiko pažaisti spalvomis. Modelis geras, galbūt bus galima panaudoti ir kitą kartą„.

Pagal tvarkingą sezoninį planą, naujasis mezginys jau paruoštas ateinančiai vasarai, bet! Peršildytais ofisais šiemet turbūt nei vienas nebeturėsime progos skųstis, bet viršutiniai šilti drabužiai neretai reikalauja matomo apatinio sluoksnio ir medvilninis bei rankomis megztas jis atrodys gerokai originaliau ir ryškiau už tradicinius marškinėlius. Tai giliai naujienos neslepiame!

Antrasis megztukas megztas iš storesnio vilnos ir medvilnės derinio, todėl jau šį rudenį bus nešiojamas, juolab kad jo ruduo bus šiltas, portugališkas 🙂 .

Iš paprastųjų mezginių, kai nereikia galvoti. Megztas ne sau, o tai visada kažkaip įpareigoja.” Užtai toks tobulas rezultatas turi džiuginti dvigubai!

Rasos Balčiūnaitės megztos palaidinės ir nuotraukos. Spalvotoji su kišene megzta iš Zauberball Cotton 2338, modelis – „Dahlia t-shirt„. Antrasis megztukas megztas iš Drops Cotton Merino 28, modelis – „Anker Tee„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00