Lokiška šiluma

Dar vienas žmogus, kuris šią vasarą (!) džiaugėsi išskirtinai šiltu megztiniu – tai Jurgitos vyras. Ir taip, tai buvo toje pačioje šalyje – Norvegijoje :). Gal koks šilumamėgis ir norėtų padejuoti dėl vienaženklio skaičiaus termometro stulpelyje, Jurgita, stebėdama pranešimus apie alinančias karščio bangas Europoje, džiaugėsi, kad jei jau vasara puola į kraštutinumą, tai geriau į vėsumos pusę. Ir smegenys nesilydo, ir visi žieminiai mezginiai praverčia 🙂 .

Megztinis megztas sudėjus du siūlus – islandišką Lettlopi ir alpaką su šilku storiui ir pūkeliui (bet ne svoriui!). Kiekvienas šių siūlų jau yra šiltas savaime, o kartu, gerai sumegzti – tikra bomba! Praktiškas kaklo užsegimas dar labiau sustiprina šilumos efektą, kurį reikalui esant gali lengvai pasikoreguoti 😉 . O kad vilna ir Norvegija yra neatsiejamos vienos dėlionės dalys (vasarą taip pat!), liudija ši smagi Jurgitos nuotrauka su kelyje įsipatoginusiomis avytėmis. Iškart aišku, kas čia šeimininkas!

Jurgitos Mieželytės megztas megztinis vyrui ir nuotraukos. Siūlai – Lettlopi 0005 kartu su Brushed Alpaca Silk 16, modelis – „Urban polar sweater„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00