Ilmava 18

Annos VerschikIlmava” jau tapo tokiu populiariu modeliu ir klasika mūsų mezgėjų tarpe kaip baktusas, tik pamačius Jolantos naują megztuką susigaudžiau, kad seniai nemačiau naujo „Ilmavos” įsikūnijimo, nuolatinis jos užgimimas kaip kasdienis dalykas jau nustojo stebinti 😉 .

Gera ta pertraukėlė – labiau viską įvertini iš atstumo 🙂 . Ir su džiaugsmu tęsiam ketvirtadieninę „Ilmavos” serialo tradiciją pristatydami aštuonioliktą seriją!

Tradiciją atgaivino Jolanta, gerai pažįstamam modeliui suteikdama labai naują pavidalą iš pačio šviežiausio Schoppel-wolle medvilninės kolekcijos spalvyno Pajūrio bėgikas.

Naują gaivų vasarišką spalvyną Jolanta numezgė stilingomis žibinto formos rankovėmis, o jų surauktas galas (kartu su kaklu ir apačia) užbaigtas labai dailiu krašteliu – ripso ir kiauraraščio skylučių kombinacija. Ilgų rankovių ir plonos medvilnės derinys – duoklė tradicinės lietuviškos vasaros realijoms ir labai gražus pasiruošimas rudeniui 🙂 .

Jolantos Žilinskienės megzta palaidinė iš Schoppel-wolle Zauberball Crazy Cotton 2504 (Pajūrio bėgikas); modelis – „Ilmava„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00