Paul Klee Sweater

Megzdama testuojamą megztuką nė neįtariau, kad čia bus mano naujas vasarinis rūbas 😉 . Ilgas kaklas, vilna, dviguba rašto vietoje, viskas kalba atvirkščiai, bet merino švelnumas – negalvojau apie tai, bet gal nujaučiau? – yra tai, kas labiausiai džiugina kūną vėsiomis vasaros dienomis.

Naujas Midori Hirose modelis yra iš mano mėgstamiausių – dizainerė yra paruošusi grafinę langelių schemą, kurie suformuoja viršutinės dalies platėjimą, o spalvoti juos gali kaip tik nori 🙂 . Tokia spalvinimo knygelė suaugusiems (nors dabar pagalvojau, kad ir vaikai gali padėti) su tekstiline pakraipa 😉 . Gali žiūrėti megztinio vardo dailininko darbus ir semtis įkvėpimo ten, gali savo koloritus dėliotis. Aš, vis dar negalėdama atlipti nuo Kambgarn lentynos, iš ten rinkausi savo spalvas. Chaki žalumo pagrindas – prie veido ir drabužių, o jau langeliai – kaip kamuoliukai man gražiai gulė. Pagal sunaudotą kiekį logiška būtų įtarti tęsinį… 😉 .

Praktiškai pažiūrėjus, tai yra puiki proga sunaudoti gausias likučių atsargas. Taip pat pasidomėti Paul Klee kūryba. Ar užsiimti sava. Vilnoniai pluoštai turbūt lengviau gula raštuotose vietose, bet griežtos taisyklės negalioja kūrybos pasaulyje, kur tik eksperimentuodamas atrasi savą kelią. Tai ir linkiu mums visiems šią vasarą – šilumos (jei ne iš dangaus, tai iš avyčių 😉 ) ir įkvėpimo!

Paul Klee Sweater” megztas iš Istex Kambgarn 0051, 1200, 1208, 968, 1213, 1206, 9667, 1215, 1205, 1201, 1212, 939, 9652.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00