City Scape Top

Naujo modelio testavimas visada yra iššūkis, nes eini nepramintu taku. Geroji reikalo pusė – negali atidėti ar numesti ir taip per pakankamai apžvelgiamą laiką įsitaisai naują daiktą. Eglei pradėjus testuoti naują vasarinę palaidinę (pirmą kartą!), ji juokėsi, kad spės vasarai, bet turbūt nenumatė, kad ir ją gerokai aplenks 😉 . Arba įsitaisys puikų ir pakankamai šiltą (vidutinio storio medvilnė!) apatinį sluoksnį, kurį bus galima nešioti vieną, kai vasara užsuks valandžiukei kitai 😉 .

Gražios gamtos nuotraukos lydi tokį labai miestietišką dizainą. Pagrindinis akcentas – dangų remiantys dangoraižiai iš nuleistų akių juostelių. Kartu simboliška čia mėlyna spalva – pakeli akis virš aukštų aukštų stogų ir matai neaprėpiamą dangų…

Eglė nelabai patenkinta rankovių platumu, tai atsiskaičius galvos, kaip čia naują modelį patobulinus. Bet – atkreipkite dėmesį! – modelis jau yra ir jis bus tobulinamas, o ne planuojamas. Ir vasaros traukinio nebereikia vytis, tik juo važiuoti 😉 .

Eglės Lašinskienės megzta palaidinė „City Scape Top” ( EllevateDesign testuojamas modelis) iš Schoppel-wolle Cotton Crazy 2390 ir nuotraukos.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00