Patobulintas Van Gogh’as

Pati suprantu, kaip šventvagiškai skamba įrašo pavadinimas, bet kai kalbame ne apie tikrus tapybos šedevrus, o jų motyvais kurtus kojininius siūlus, tai situacija truputį kitoje šviesoje pasirodo. Net nesiginčysiu su tais, kurie tvirtins, kad pakanka paimti margintą kamuoliuką ir ramiai megzti nuo – iki, žinoma, galima. Tik va pridėjus kokį savo akcentėlį – spalvotus kulnus, atnaras ar nosis, jau kojinės įgauna individualumo ir kažkokio kitokio užbaigtumo – kaip paveikslas įrėminus.

Virštutinėse ir apatinėse nuotraukose – tas pats margas pagrindas, tik Gražvydė pridėjo chaki tvido detales, Jolanta – melsvas ir dantytą kraštelį, ir žiūrėk, paveikslas lyg tas pats, o istorijos iš jo dvi skirtingos išėjo. Net kraštelio skirtumai vieną porą nukreipia labiau į vyrišką, kitą – į moterišką spintą.

Tas pats mėlynas vienspalvis siūlas antroje Jolantos poroje jau ne tik krašteliuose, bet ir smulkiuose rašteliuose pagrindiniame paveiksle įsiterpęs.

Panaši ir trečioji pora, tik jos krašteliai švelniai melsvai pilkšvi, į pagrindinio spalvyno koloritą, o rombukų rašteliai, atvirkščiai, išskirti kontrastingu atspalviu.

Ši Jolantos klubo metu megzta pora taip sužavėjo kitą Jolantą, kad ji ėmėsi pakartoti idėją. Du kartus :). Iš to paties margo kamuoliuko su priedais išėjo ir normali pora vyrui, ir trumpos kojinaitės sau, mylimai. Čia apie skalsumą – Opal pakuotės yra ypač dosnios (425 m), tai likučiai beveik garantuoti. Naujiems, originaliems paveikslams 🙂 .

Pirmoji pora megzta ir fotografuota Gražvydės Norkienės. Siūlai – Opal Van Gogh 5434 (Trinquetaill tiltas) kartu su Schoppel-wolle Admiral Tweed Bunt 6271. Jolantos Žilinskienės megztos kitos trys poros kojinių ir nuotraukos. Pirma pora megzta iš Opal uni 5195 kartu su Opal Van Gogh 5434 (Trinquetaill tiltas). Antra pora megzta iš Opal uni 5195 ir Opal Van Gogh 5433 (Raudonieji vynuogynai Arlyje). Trečioji pora megzta iš Opal Van Gogh 5437 (Sirenos restoranas Asniere) kartu su Regia Premium Merino Yak (7513). Paskutinės poros megzta ir fotografuotos Jolantos Kasteckienės, siūlai tie patys Opal Van Gogh 5437 (Sirenos restoranas Asniere) kartu su Regia Premium Merino Yak (7513).

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00