Burokėliai nebūtinai yra raudoni ;)

Jei kas būtų organizavęs konkursą, koks modelis iš Isager knygos „Eat&Knit” labiausiai patraukė akį, neabejotinu favoritu būtų tapęs šis megztukas. Modernus, stilingas ir minimalistinis, jis priklauso tai mezginių kategorijai, kuri, nebūdama įmantri, yra labai labai nešiojama ir labai efektinga savo apgalvotomis proporcijomis ir švariomis linijomis. Ir, žinoma, nepaprasto gražumo pačia medžiaga, nes modelis ne konkuruoja, o tik prabrėžia įpatingą siūlo vertę.

Nuotraukose burokėliui skirtas megztukas paliko savo gilią raudoną spalvą knygos puslapiams 😉 , apdovanodamas savo šeimininkę labai universaliu, pabrėžtinai minimalistiniu ir labai elegantišku rūbu :). Pailgintas kaklas merkia akį išdykusiems pavasario vėjams – nebebaisūs 😉 .

Giedrės Bracaitės megztas megztukas ir nuotrauka. Siūlai – Isager Alpaca 1 ES2, Isager Silk Mohair 0E, Isager Spinni 6S, modelis – „Red Beet Pullover„.

1 komentaras apie “Burokėliai nebūtinai yra raudoni ;)”

  1. Ačiū puikiai Mezgimo Zonai už pagalbą situacijoje ‘labai noriu megztuko, kuris primintų Vilnių ir jo geriausią mezgimo parduotuvę’ – misija įgyvendinta ir rezultatais neatsidžiaugiu! Gera vilkėti Vilnių ir MZ 🙂

    Atsakyti

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00