Violetinis pavasaris

Dar viena panelytė pasitiks pavasarį atsinaujinusi mamos mėgstamiausiomis spalvomis – tuo taip pat pasirūpino rūpestinga močiutė.

Aušra nebūtų Aušra, jei neapgalvotų kiekvieno niuanso – kad ir gražu būtų, ir maksimaliai patogu. Kepurytė šiltai dengia ausis – o tvirtai sumegztas ripsinis kraštas neleis prasisukti jokiems vėjams ;). Baktusai jau senokai sėkmingai stumia šalikus tiek iš vaikų, tiek ir iš suaugusių spingos – kaklas bei krūtinė uždengti ir jokių papildomų plevėsuojančių detalių.

Taip pat tvirtai tvirtai ripsu sumegztas naujas Agotos paltukas – toks garantuotai laikys formą, o švelnutė merino vilna užtikrins mažajai švelnų komfortą. I-cord juostelės iš tokių mezginių jau kaip žodžių iš dainos neišimsi – ji patikimai garantuoja kraštelių apsaugą nuo bet kokios deformacijos.

Ryškios, bet labai nebanalios spalvos tikrai džiugins ne vienos mamos, kurios mėgstamą koloritą Aušra pasirinko, akį. Kaip ir mielos detalės – firminis Aušros bumbuliukas ;).

Sagos – lyg pirmosios žibutės ant pavasarinio miško paklotės. Nėr ko stebėtis Aušros akim – ji sagas renka visam klubui ;).

Aušros Grigelionienės megzti daiktai anūkei Agotai. Kepuraitė su baktusiuku ir pirštinėmis megzti iš Rosarios4 Merino Land 16, megztukas – iš Schoppel-wolle Zauberwolle 2336 (Miškų moteris), sagos – Union Knopf.

2 komentarai apie “Violetinis pavasaris”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00