West įkvėptos

Esu beveik tikra, kad ne aš viena vartau kulinarines knygas ne tikslių receptų, o įkvėpimo ieškodama. Ypač jei jos gražios ar istorijomis praturtintos. Kartais suveikia ir tiesiog receptų skaitymas, imi mintyse dėliotis savo skonius ir šaldytuvo bei spintelių turinį. Bet pagrindinę kibirkštį turbūt įžiebia net ne gražūs paveiksliukai ar smagūs pasakojimai, uždega tiesiog už viso to slypinti meilė maistui ir gaminimui.

Su mezgimo knygų modeliais turbūt dažnai nutinka taip, pavartai ir imi virbalus. Ir visai nebūtinai mezgi ką tiesiogiai iš matyto. Kažkokia paslėpta kūrybinė liepsnelė ima ir priartėjus persimeta tau ir jau nebeduoda ramybės…

Stephen West yra dizaineris – skaistus laužas. Ir čia kukliai išsireiškus ;). Gali nenorėti nei vieno jo modelio savo spintoje, gali daug kas atrodyti ekstravagantiškai ir labiau podiumui, ne gyvenimui skirta (taip tikrai nėra, jei ką 😉 ), bet sunku rasti žmogų, kuris tos ugnies nepaliestas išliktų.

Šitos skarelės, skirtos kalėdinėms dovanoms, yra taip netiesiogiai West’o įkvėptos. Ne jokio konkretaus modelio ar tikslaus nusižiūrėto rašto bei spalvų derinio, tiesiog jo fontanuojančio kūrybiškumo, spalvos jausmo, meilės mezgimui ir labai pozityvios energijos.

Ir pačios – tokios gražios, kad tik truputuką arčiau užsibūsit ir patys nepastebėsite, kaip galvoje ims rastis nauji modeliai, dėliotis spalvos ir stipriai stipriai niežtėti rankos, virbalų ar vąšelio beieškančios.

Laimos P. megztos skarelės. Pirmoji – prailgintas trikampis – megzta iš Zauberball 100 2249 (Arbatos ceremonija) kartu su XL Kleckse 2189 (Mėtinis). Antroji skarelė megzta iš įspūdingojo XL Kleckse 2433 (Shin Kyo tiltas), modelis – „Arabian Nights„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00