Rudens vėjas

Blauzdinės yra dar universalesnis dalykas nei ilgos kojinės – pėdą gali apsišiltinti bet kokia plona, į batą lendančia kojininio siūlo pėdute, kurią skalbsi dažniau ir galbūt sunešiosi greičiau, bet taip pat greitai ir nesudėtingai pakeisi. Užtai blauzdinės, nemindomos ir dėl to nereikalaujančios poliamido draugijos, gali būti mezgamos iš ko tik nori – ir gryna vilna turbūt pats geriausias joms pasirinkimas, šiltas ir elastingas.

Kai nebereikia rūpintis, kaip ką įkiši į batą, gali drąsiai imti ir storesnį siūlą, kuris ir šildys labiau, ir išraiškingiau atrodys. Jei pasiseks susiderinti pereinamų spalvų merino vilnos kamuoliukus, kaip Rasai, galėsite džiaugtis dviem beveik vienodomis. Ir labai meniškai truputį skirtingomis 😉 . Spalvyno pavadinimas – Rudens vėjas – ir gražus pažiūrėti, ir labai tinkantis, ir kartu subtiliai rodantis nosį pačiam vardo šeimininkui: pūsk sau kiek nori, manęs tu nepagąsdinsi ;).

Vilna pati iš savęs yra pakankamai elastingas siūlas, bet pažiūrėkite, kaip gražiai apžaistas šis momentas šios dienos mezginyje – pusė blauzdinės megzta kiauraraščiu, kita – elastingu stambiu stulpeliu, kuris užtikrina gražų gulėjimą (ir gražų pasibangavimą 😉 ) be jokio papildomo modeliavimo.

Rasos Chandani megztos blauzdinės iš Zauberwolle 1507 (Rudens vėjas) ir nuotraukos.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00