Šiltas virusas

Šaltis nėra labai padorus pilietis, jam tik parodyk kokią nepridengtą vietą – atlapotą paltą, pliką galvą, trumpą sijoną – ir jau jauti jo ledinius pirštus ant savęs.

Pasakoje šaltis prikankino tingų dvarininką, nepavyko įveikti jam darbštaus (ir nuolat judančio) medkirčio. Neįveiktų jis ir mezgėjų – tik šaltis termometro stulpelį žemyn leidžia, iškart gauna atkirtį šiltų pirštinių, kepurių, riešinių, megztinių ir šalikų pavidalu. Ir, žinoma, kojinių – pačių įvairiausių, kiekvienai situacijai pritaikytų! Šalančios pėdos turi šiltas pėdutes, prie kelnių prisiderina kojinės ilgesniu aulu, ir jokiu būdu nenuskriaustos sijonų nešiotojos. Šaltis visai neturi čia kur prasisukti – kuo trumpesnis sijonas, tuo ilgesnės kojinės.

Ilgos kojinės yra ne šiaip sau šiltas daiktas, jos yra labai efektingos ir labai labai traukiančios akį. Ir net nežinau, iš tiesų, kuris punktas yra dominuojantis 😉 . Kai pamatai tokius mezginius, supranti, kokie mes laimingi, turėdami šaltąjį sezoną, per kurį galime nesikūtoti ir nesigūžti, o pademonstruoti visiems pačius gražiausius savo (ar savo artimųjų 😉 ) rankų darbus. Ilgų kojinių idėja šį sezoną Jolantos pasėta į super vaisingą klubo dirvą – jau matėte ne vieną porą ir čia tikrai ne pabaiga :).

Smagu tai, kad kiekviena savo porą mezga kitaip – ir spalvas savas renkasi, ir raštus bei elastingumą pagal savo poreikius komponuoja. Rimutė į savo pasirinktą pereinamą spalvą įkomponavo ne tik formos modeliavimą, bet ir pačias įvairiausias kiauraraščių bei tekstūrinių raštelių intarpus – dar stipresniam efektui!

Rimos Daugėlienės megztos kojinės marčiai ir nuotraukos. Siūlai – Zauberball Crazy 2337.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00