Trečias brolis

Moherį dėti prie kokio kito siūlo – nebe naujiena, greičiau tokia ryški pastarųjų metų tendencija ir dedamas moheris prie… lengiau išvardinti prie ko jis nededamas 😉 . Bet vienas Zauberball Crazy kamuoliukas tiesiog atsisako virsti drabužiais be moherio ar kito palydinčio pūkelio – Alpių kriminalas! Megztų iš jo vieno daiktų mačiau tik porą kojinių, o megztinis su vilnone miglele – jau trečias 🙂 .

Dailios šio siūlo spalvos primena žydrus tolius, saulę pro rūką, melsvėjantį sutemose miestą, kad taip ir prašosi kokio pilkšvo ar melsvo priedo. Jolanta su Dalia rinkosi pilkus atspalvius, o Audronė savo naujam megztukui pridėjo melsvą moherį, paryškindama skaisčiąją margojo kamuoliuko pusę.

Jokio gatavo modelio Audronė nesirinko – patirties jau pakanka. Pasirinkusi jai patogesnį nuo apačios nuleistų pečių formavimo būdą, ji leido siūlams groti pirmu smuiku. Nuo to laiko, kai megztukas išdžiūvo po pirmojo skalbimo, pasirodė (nuspėjamai!) išstūmė visus buvusius favoritus – Audronė nebenori jo nusivilkti 🙂 .

Audronės Steponaitienės megztas megztukas iš Zauberball Crazy 2427 (Alpių kriminalas) kartu su Drops KidSilk 06.

1 komentaras apie “Trečias brolis”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00