Chameleonas

Naujasis šio sezono Zauberball Crazy kamuoliukas ne man vienai į akį (tai yra, į mezgimo krepšį 😉 ) krito – Jolanta nusprendė, kad spalvos taip pat jos (chameleonas tikras, tas naujas spalvynas, ne kitaip – prie visų prisitaiko kaip čia visą laiką ir buvęs).

Plonytį kašmyro su šilku siūlą pridėjusi, ji naujoms spalvoms kaip ir savo pavardę suteikė – lengva miglelė perėjimus aptraukė, juos prigesino ir švelnumo prie kūno nešiojamam daiktui nepagailėjo. Juokingiausia, kad miglelė, kokia lengvutė bebūtų, ir man akis užtraukė – nepažinau siūlų, kas man tikrai retai pasitaiko ;). Nebesvarbu jau man, kaip ponas Šopelis šį kamuoliuką pavadino, man jis bus Kriminalas arba Chameleonas, pagal aplinkybes.

Klasikinio silueto statytom rankovėm (nuo viršaus) megztukui Jolanta pridėjo tik tekstūrinę apačią, gražiai spalvines juosteles pabanguojančią. Smagiausia dalis mezgant buvo atrasti, kad nei vienas kamuoliukas nepasikartoja identiškai. Bet bendras koloritas ir ta pati miglelė visą kompaniją tvirtai suvienijo. Siluetas klasikinis, bet su subtiliom madingom detalėm – platesnėm rankovėm, susiaurintom ties rankogaliu ir neilgas, kad ir prie sijono, ir į kelnes sukištas dailiai atrodytų. 🙂 

Jolantos Žilinskienės megztas megztukas iš Zauberball Crazy 2427 kartu su pridėtu plonyčiu kašmyru su šilku.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00