Kristinos juodas mozaikinis

Šį įrašą apie medvilninius megztinius vėlyvą rudenį skiriu visiems karšto kraujo ir šiltų patalpų žmonėms, kurie vilną myli tik iš tolo, o gal ir nemyli visai, nes sunku mylėti ką taip tolimą ir nereikalingą. Stereotipiškai megztinis yra daiktas šiltas, pūkuotas ir, taip, vilnonis, bet Kristinos mezginys tenukreipia visus kenčiančius žiemos karščius komfortiškesne medvilnės linkme. Nes nuotraukose – ne lengva palaidinė, rimtas megztinis!

Megztukas kaip ir nukeltų kursų atsiskaitymas ir aš džiaugiuosi kartu su Kristina, kad botagas (tai yra, privalomas išmoktos medžiagos parodymas) nėra toks jau blogas dalykas, net labai geras ir gražus, sakyčiau 😉 . Nukeltų akių raštams Kristina pasirinko be galo efektingą spalvų derinį – juodame fone švelniai margintos įvairiomis spalvomis sruogos suskamba kaip vitražai.

Kristinos Mickevičienės megztas megztukas iš Rosarios4 For Nature 29 kartu su For Nature Print 118, 119, 111, 109 (tikiuosi, iš nuotraukos labai nesupainiojau skaičių, jei ką, gal Kristina mane pataisys ;)).

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00