Spalvų bangomis

Du skirtingų spalvų šimtagraminiai švelniausios merino vilnos kamuoliukai Jolantos rankose virto dviem srauniais upeliukais – maloniai gulančiais ant kaklo ir ne tik šildančiais, bet ir suteikiantys savą nuotaiką bei labai efektingą akcentą visam garderobui.

Iki šiol maniau, kad Baktusas yra išradingumo viršūnė, ką gali padaryti iš 400 metrų nestoro siūlo, bet šitos Jolantos bangos (360 akių!!) gerokai paklibino mano favorito sosto pamatus ;). Smulkios siauros bangelės tradicine šalikų mezgimo kryptimi – jokia naujiena, bet pasuktos 90 laipsnių kampu ir stipriai išdidintos, jos tradicinį raštą demonstruoja visai kitoje – ir labai originalioje! – šviesoje.

Raudonas rankomis dažytas XL Kleckse kamuoliukas, išsirinktas dėl spalvos ir švelnumo, nubangavo tapybiškom juostoms, dailiom trūkstančiom linijom su gyvais tamsesnio raudonio šešėliais.

Kita to paties rašto versija – iš vienos juodai-baltos Zauber Perlen apyrankės. Ir šalikėlis, ir žabo, ir dailus akcentas ant tamsaus (ar balto) rūbo po juo. Ir tikra kūrybos magija – nusiperki tik apyrankę, o sukuri iš jos ilgą prašmatnų vėrinį!

Jolantos Vainutienės megzti šalikėliai. Pirmasis megztas iš XL Kleckse 2182, antrasis – iš Zauber Perlen 2417 (Bosas)

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00