Paukščių plunksnos margosios

Paukščio plunksna – vienas gražiausių ir romantiškiausių dalykų, kalbančių mums apie skrydžio svaigulį, gamtos įvairovę, besvorį svajų pasaulį. To paties pavadinimo skara šildys greičiausiai žiemą, bet saulėtas vasaros lengvumas apgaubs mus kartu su materialia vilna…

Trys plunksnos – trijų skirtingų paukščių :).

Eglės – originalia ryškiai oranžine pabaiga, padryžuota, pataškuota, tvido efektu pamelanžinta ir skaisčiai turkiu vietomis paspalvota. Priderinta beretė į komplektą taip pat iš gamtos – Daivos sukurtas modelis, gražiųjų stereum ostrea grybų įkvėptas. Tokių pat pereinamų spalvų – ir prie skaros, ir prie gamtos ;).

Aušros skara beveik visa dryžuota, ryškias spalvas pramaišiui su neutralesne užslopinant, tik pabaigoje sodriu raudoniu pasidabinusi.

Saulės – lengva ir siūlų, ir spalvų prasme. Tikras vasaros ženklas. Iš dangaus tau po kojomis. Ant pečių ir kaklo – šį kartą.

Visos skaros megztos pagal tą patį modelį – „Paukščio plunksna„. Pirmoji skara megzta Eglės Kiškienės iš estiškos Aade Long 8/2 artistic vilnos. Priderinta beretė taip pat megzta iš estiškos vilnos, modelis – „Stereum Ostrea„. Antroji skara megzta ir fotografuota Aušros Svarauskienės, siūlai – SMC Select Highland Alpaca Fino 7233, Zauberball100 2245 (Sofos kampas) ir 1699 (Alyvų kvapas). Trečioji skara megzta ir fotografuota Saulės V., siūlai – Meu Bem 03, 07, 13.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00