Kepurės gegužę?

Niekada neįsivaizdavau, kad rodysiu įkvėpimui megztas kepures gegužei jau trypčiojant už kampo, bet ir tokio oro, kiek gyvenu nepamenu. Mano vaikystės kiemo draugė švęsdavo savo gimtadienį balandžio 28 dieną ir aš visada ta proga būdavau jau su basutėmis ir trumpomis kojinaitėmis (mama šiaip man niekada neleisdavo išsiplikinti anksčiau laiko ;)). Dabar kitos draugės švenčia gimtadienius šiomis dienomis ir abi tvirtina, kad matė per savo šventes visokių orų – aš, deja, nemačiau ir iki šių metų balandžio galą pasitikdavau tomis pačiomis plikomis kojomis iš vaikystės…

Dalia, matyt, nujautė, kad per jos gimtadienį snigs ir ji su dideliu įkvėpimu jau žiemai pasibaigus nusimezgė dvi naujas kepures iš plono, bet pakankamai šilto Isager Tweed siūlo. Na, ir turėjo, (tai yra, turi iki šiol;)), visai nemenkai laiko jas panešioti.

Jei tikrą žiemą nemažai galvų dengėsi nuo sniego super šilta to paties tvido ir moherio kombinacija, tai antram šaltam sezonui užteks vien tvido, kuris taip ir prašosi į įvairius smulkius žakardinius raštelius. O kam norėsis tekstūros ir ritmiškų grafinių raštų, įjunkite į bendrą spalvotą paveikslą išvirkščias akis – jos padovantos dailų spalvotų rumbelių žaismą.

Nusimegsite naują kepuraitę greitai ir jausitės jau atsinaujinę pavasariui (net jei ir planavote šiam sezonui kito kito mezginius ;)), o ir ausų sningant nenušalsit ;).

Dalios Liepuonienės megztos kepurės. Pirmoji megzta iš Isager Tweed Sand ir Purple, modelis – „Sambucus„; antroji megzta iš Isager Tweed Navy ir Sand bei Noro Flower Bed 107, modelis – „Brilliant Corners„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00