Dar vienas šiltukas

Vėsūs orai leidžia man prieš vasarą suspėti parodyti dar vieną savo šios žiemos darbą, kuris iš tiesų ir nėra vien žiemai numatytas, greičiau visoms vėsioms metų dienoms.

Šiais metais man kažkoks šiltukų apsėdimas – modelių skyrelyje paskelbtas megztas kokį melejoną variantų. Jis tai jau toks žanro grynuolis, skirtas žiemą nešioti po viršutiniu rūbu kaklui ir kvėpavimo takams apsaugoti, o mezginys, kurį demonstruoja Kristina, yra labiau naudotinas tiesiog jaukiai susišildyti sužvarbus, pirmiausia lovoje, skaitant ar mezgant. Antklodė užkloja tave iki pažastų, o kad nebūtų šalta viršutinei kūno daliai – prašom tokį skraistės ir kaklo šildytuvo hibridą. Taip jį pavadinau neatsitiktinai – pradėjau pagal aprašymą kaip kaklą, o sustojau įpusėjus pončą. Tam, kad dengtų pečius, bet dar ne taip dramatiškai, kad nelįstų po paltu prireikus. O šią žiemą prireikė ne kartą! Puikiai formą laikanti Jacob‘ų veislės vilna iš Didžiosios Britanijos nepasileido net angliškame stulpelyje, o iki pat akių užtrauktas ilgas kaklas saugodavo nuo žvarbos uždengdamas net kaukę (neretą dieną ir apledijusią ;().

Tai jau antroji mano megzta šio modelio versija – pirmoji iškeliavo į kaimą (tam pačiam tikslui) ir namie vėsiais rytais ir vakarais labai jos pasigesdavau.

Dvispalvis angliškas stulpelis yra dvipusis mezginys, todėl pasirinktinai galima demonstruoti tai baltesnę, tai žalsvesnę puses.

Kartu tai ir dar vienas atsisveikinimas su besibaigiančiais MZ siūlais. Rowan Silky Tweed nebėra jau senokai, bet Jacob‘ų skyrelis dar netuščias, kam smalsu, suskubkit! Tai nuostabiai šilta, labai tikra, ilgai tarnaujanti vilna, nebijanti jokių klimatinių siurprizų, kuriais gamta nuolat mums nustebina.

Šiltukas megztas iš Rowan Silky Tweed 758 kartu WYS Jacob DK (balta nedažyta), modelis – „Askews me Dickey„, pereinantis į „Askews me Poncho”.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00