Beveik vienspalvis Noras

Šis turtingu rudens derliumi kvepiantis Dovilės megztukas pratęsia atsisveikinimo su kai kuriais MZ lentynas paliekančiais siūlais seriją. Labai ypatingais siūlais, tikrai išskirtiniais tiek savo spalvomis, tiek pačiu siūlo suverpimu, traukiantis visų akis ir ne vieną pakabinęs ant savo kabliuko …;) Taip, kalba eina apie japoniškus Noro siūlus, o konkrečiau, apie pačius populiariausius Flower Bed, kuriuose turbūt pilniausiai atsispindi šio gamintojo braižas – tiek jų sudėtyje, tiek pačioje siūlo struktūroje, tiek ypatingai jautriai sukurtame spalvų perėjime ir be galo turtingoje paletėje, o ir vidutinis siūlo storis darė jį vienu universaliausių.

Vienintelis niuansas – ypatingi spalvų deriniai traukė visų akis, bet toli gražu ne kiekvienas gerai jausdavosi tokiame ryškiame kailyje – kaip viena mezgėja juokėsi, jei nori, kad į tave šiandien gatvėje neatsisukinėtų, Noro rūbo geriau nesirengti ;). Todėl nauja pusiau vienspalvių Flower Bed siūlų kolekcija buvo sutikta ovacijomis. nes siūlas išsaugojo savo charakterį, savo unikalumą ir spalvos turtingumą, tuo pat metu persiorientavęs iš spalvinių kontrastų į toninius, jis pritiko daug platesnei projektų skalei. Ant tokio pusiau vienspalvio gerai matėsi raštas ir jį buvo gerokai lengviau pritaikyti prie visų progų bei kitos spintos dalies.

Dovilė su raštais nepersistengė – pagrindui pasiliko santūrų klasikinį ripsą, kuris išdykėliškai susibanguoja kišenių, kaklo ir užsegimo krašteliuse. Tik tiek, bet tas tik tiek taip į patį viduriuką pataikytas, kad megztukas atrodo kaip tos pačios rudeninės gamtos dalis – paprastas ir stebuklingas tuo pat metu :).

Dovilės Žydelienės megztas megztukas ir nuotraukos, siūlai – Noro Flower Bed 20, sagos – Union Knopf.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00