Ninilchik

Vaida įsispraudė su šiuo gražiu megztuku-skraiste į striukę, bet prisipažino, kad labai patogu gal ir nebuvo. Užtai triskart valio pavasariui, laikui, kai galėsime tokius modelius (šmaikščiai angliškai vadinamus Swoncho (Sweater+Poncho)) nešioti be jokių išorinių (ar greičiau viršutinių) trikdžių kaip vienintelius šiltus drabužius ant plono apatinio sluoksnio.

Šis megztinio ir pončo hibridas akivaizdžiai gimęs karaliauti ir dominuoti, niekur po apačia lįsti jis nenori, o pats būdamas viršuje, užtikrins jums maksimalų komfortą ir gražų siluetą.

Sukurtas tradicinių islandiškų megztinių lopapeysa stiliumi, bet su šių dienų mados posūkiais, modelis turi dominuojančią raštuotą koketę, bet ši nusileidusi gerokai žemiau pažastų (kaip ir pačios rankovės), o ir patys raštai – ryškūs ir gaiviai moderniai apžaisti. Vaidos spalvų pasirinkimas pabrėžia visas gražiausias ir charakteringiausias modelio puses, o man dar ir labai smalsu buvo pamatyti, kaip puikiai viename daikte sugyvena Drops Alpaca, dvigijė estiška vilna ir dvigubas Spinni siūlas.

Vaidos B. megztas megztukas-skraistė iš Aade Long 8/2 (balta), Drops Alpaca 2923, 8105, Isager Spinni 100, 101. Modelis – „Ninilchik„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00