Mineralų šaltinis

Shoppel-wolle Edition 6.0 (100% merino vilna, 50 g ~ 300 m), kaip ir dvigubai storesnė jo versija, turi labai daug ir pačių įvairiausių spalvų kamuoliukų, bet orams šaltėjant mūsų garderobas tamsėja ir santūrėja – kaip bedeklaruotume spalvų poreikį, sąžiningiausia statistika mus iš karto pasitinka gatvėje ;).

Tamsėja – nereiškia niūrėja, mes pasirūpinsime, kad natūralų žmogaus norą užsiverti kartu su gamta lydėtų patys subtiliausi ir turtingiausi pilkšvi atspalviai. Mineralų šaltinį galite rasti ne tik maiste ar papilduose – siūluose taip pat 😉 .

Jei vienas šis siūlas jums atrodo mezgimui per plonas ir galvojate, kaip jį pastorinti nesuardžius spalvinių perėjimų, tai primenu, kad visas situacijas (beveik 😉 ) gelbėja moheris. Jo pūkelis suteiks deriniui ne tik pageidaujamos apimties, bet ir dailų spalvinį filtrą, per kurį aiškiai matysis gamintojo sukurti spalviniai perėjimai.

Norite išbandyti nedideliu formatu – universalusis „Sophie Scarf” modelis jums į pagalbą 🙂 . Jolanta savo naujausioje skarelėje Mineralų pėdsakus užleido švelniu pudriniu rūkeliu – moteriškai subtiliai rudens versijai.

Traukia platesni vandenys? Tik pažiūrėkite, koks švelnus ir švytintis „Grenenas” susidėliojo ant Ingos virbalų iš dviejų skirtingų margų Edition 6.0 kamuoliukų su moheriu – – tikra žiemos pasaka! Dvi jūros čia susitiko originaliu būdu – du vienodo spalvyno šonai susijungė viduriuke su antro priedu:

Jolantos Žilinskienės megzta pirma skarelė ir nuotraukos. Siūlai – Schoppel-wolle Edition 6.0 2349 (Mineralų pėdsakai) kartu su Isager Silk Mohair 62. Modelis – „Sophie Scarf„. Kita skara megzta ir fotografuota Ingos Kvedaravičienės, siūlai – Edition 6.0 2301 (Rasos lašas) ir Edition 6.0 2399 (Rozetė) kartu su moheriu, modelis – „Grenenas„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00