Harry Styles megztuko interpretacija

Šiandieninis įrašas atsišakoja nuo vakarykščio kita kryptimi – originalaus įkvėpėjo. Kaip jau vakar rašiau, Harry Styles megztinis tapo tokiu populiariu, kad originalą nupirko V&A muziejus ir iš jo aš į MZ atvežiau atviruką su megztinio nuotrauka. Ir taip skelbimo lentos puošmena, ir patogiau visada turėti po ranka, kai dar viena mezgėja ateina jam siūlų – nebereikia ieškoti telefone, jis visam gražume kabo mūsų skelbimų lentoje 🙂 . Smagioji šio reikalo dalis, kad megztukui įgijus beprotišką populiarumą, buvo parašytas nemokamas jo mezgimo receptas (jį galite rasti čia), tuo būdu tą populiarumą tik auginantis 😉 .

Siūlus šiam megztukui pirko tikrai labai daug kartų, bet tik dabar pasisekė pamatyti vieną labai dailų rezultatą :). Parodė jį Asta, „tarpinė grandis” tarp mezgėjos ir nešiotojos 🙂 .

Megztuką numezgė mano mama savo anūkei (mano dukrai). Aš buvau tik „projekto vadovė”, vertėja, šį bei tą susiuvau ir nespėdavau važiuoti pirkti siūlų papildymo 🙂 .

Panaudojome labai daug Drops Eskimo siūlų (kas ir buvo tikėtina su tokiu storu neskalsiu siūlu 😉redakcijos pastaba) ir šiek tiek plonesnių raudonų (apykaklei, rankogaliams ir apačiai).

Tris kartas apjungiantis projektas ne tik puoš ir šildys jaunąją nešiotoją, nedaug drabužių gali pasigirti muziejine kilme 😉 .

Henrikos Jarūnienės megztas megztinis, dukros Astos nuotraukos, siūlai – Drops Snow 106, 12, 02, 25, 83, 104, Drops Nepal 3608, sagos – Union Knopf. modelis – „JW Anderson Colour Block Patchwork Cardigan„.

2 komentarai apie “Harry Styles megztuko interpretacija”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00